"Man Utd" ir "Chelsea" dvikovoje - lygiosios, "Arsenal" pakilo į pirmąją vietą (VIDEO)

Pirmadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje įvyko dar trejos 19-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione ginklus tarpusavyje surėmė "Manchester United" ir Londono "Chelsea" futbolininkai. Daug dėmesio sulaukiančioje akistatoje užfiksuotos nulinės lygiosios.

Rungtynes aktyviau pradėjo "raudonieji velniai", kurie per pirmas 20 minučių galėjo pirmauti rezultatu 2-0. Juanas Mata galingu smūgiu kamuolį pasiuntė į vartų skersinį, o Anthony Martialis puikiu reidu privertė sudrebinti Thibauto Courtois ginamų vartų virpstą.

Antroji kėlinio pradžia buvo priešinga - Guuso Hiddinko vadovaujama ekipa puolė šeimininkų vartus ir sukūrė pavojingų progų. Į Pedro smūgiuotą kamuolį reagavo Davidas De Gea, kuris po atremto smūgio kėlėsi ir išgelbėjo "Man Utd" nuo "mėlynųjų" gynėjo įvarčio.

Vėliau žaidimas kiek nurimo ir vyravo apylygė kova, nors su kamuoliu dominavo "raudonieji velniai". "Man Utd" su 30 taškų lieka šeštoje vietoje, o "Chelsea" - 14-oje.

Tuo tarpu savo žiūrovų akivaizdoje žaidęs Londono "Arsenal" klubas neturėjo vargo prieš "Bournemouth". Arsene'o Wengero auklėtiniai po Gabrielio ir Mesuto Ozilo įvarčių šventė pergalę ir bent laikinai pakilo į pirmąją vietą.

Praėjusiame ture būtent "Arsenal" klubą sutriuškinęs "Southampton" išvykoje turėjo pripažinti "West Ham" futbolininkų pranašumą.

Rezultatai:

"Manchester United" 0 - 0 "Chelsea"

"Arsenal" 2 - 0 "Bournemouth"
27' [1 - 0] Gabriel
63' [2 - 0] M. Ozil

"West Ham" 2 - 1 "Southampton"
13' [0 - 1] C. Jenkinson (į savus vartus)
69' [1 - 1] M. Antonio
79' [2 - 1] A. Carroll

Turnyrinė lentelė: