Z. Ibrahimovičius: "Premier" lyga šiek tiek pervertinta

Vienas geriausių savo kartos puolėjų Zlatanas Ibrahimovičius pripažįsta, kad norint rungtyniauti Anglijos "Premier" lygoje reikia turėtų puikų fizinį pasiruošimą, tačiau taip pat priduria, kad ši lyga yra šiek tiek pervertinta.

Veteranas, dabar rungtyniaujantis Los Andželo "Galaxy", būdamas 35-erių metų atvyko į "Premier" lyga yra demonstravo puikius rezultatus. Savo pirmajame sezone švedas per 28 susitikimus "Premier" lygoje įmušė 17 įvarčių.

Z. Ibrahimovičius teigia, kad visos tos kalbos apie "Premier" lygos pajėgumą būtent ir buvo priežastis, kodėl jis nusprendė atvykti į "Manchester United".

"Mano atvykimas į "Premier" lygą užtruko - iki tol jau buvau sužaidęs tikrai gana ilgą futbolininko karjerą. Turėjau galimybė išbandyti naujas šalis, naujus klubus.

Žmonės man visada sakydavo, kad tu neprivalai išvykti į Angliją, nes jeigu tu nesugebėsi ten atsiskleisti, daugelis galvos, kad tu niekada taip ir nebuvai pakankamai geras. Visi buvo prieš mano idėją čia atvykti, bet tai mane tik motyvavo, davė adrenalino.

Man tikrai patiko "Premier" lyga. Aš buvau labai motyvuotas ir sujaudintas šia galimybe. Tu visada gauni daug dėmesio būdamas čia. Visgi aš pajaučiau, kad šių pirmenybių lygis yra šiek tiek pervertintas - tiek individualus meistriškumas, tiek techninė pusė.

Pats žaidimo rimtas yra labai aukštas. Net jei tu esi geriausias, bet negali susitvarkyti su šiuo ritmu ir greičiu, tau nepasiseks šioje lygoje, nes žaidimas tempas čia tikrai yra labai intensyvus", - savo patirtimi dalijosi futbolininkas.

Paklaustas apie praleistą laikotarpį "Man Utd" klube, švedas negailėjo gražių žodžių savo buvusiai komandai: "Aš didžiuojuosi ir esu fantastiškai laimingas, kad atvykau į "United". Mes laimėjome, o aš iki traumos padariau tai, ką ir turėjau padaryti. Turiu tikrai daug puikių prisiminimų."