A. Griezmannas: "Mbappe žaidžia tarsi "Man Utd" laikų Ronaldo"

Antoine'as Griezmannas, duodamas interviu "France Football" leidiniui, teigė, kad Kylianas Mbappe yra Cristiano Ronaldo kopija.

K. Mbappe šiuo metu yra laikomas vienų perspektyviausių planetos žaidėjų, galinčiu netolimoje ateityje pakeisti Lionelį Messi ir tą patį C. Ronaldo. Pats futbolininkas ne kartą yra atskleidęs, kad užaugo idealizuodamas portugalą.

"Kylianas man primena Cristiano, kuris savo jaunystės metais žaidė "Manchester United", - interviu metu sakė A. Griezmannas.

"Cristiano buvo vienas iš tų vaikinų, kuris buvo labiau apsėstas driblingų darymu nei įvarčių mušimu. Neabejoju, kad Kylianas galės padaryti tą patį, ką Madride padarė ir pats Cristiano - tapti labiau įvarčius mušančiu žaidėju nei krašte kuriančiu progas. Jis gali mušti ir po 50 įvarčių", - pagyrų savo tautiečiui negailėjo "Atletico" lyderis.

Paklaustas apie K. Mbappe sugebėjimus pačiame atakos smaigalyje, A. Griezmannas atsakė: "Kai žaidžiame treniruotėje, Kylianas sunkiai randa save šioje pozicijoje.

Aš kartais jį erzinu klausdamas, kaip jam pavyksta pelnyti tiek daug įvarčių nežaidžiant tikrojo puolėjo pozicijoje. Kai treniruotėje atliekame pratimus, skirtus pasitikrinti savo taiklumą, jis niekada nelaimi. Nuo tos dienos, kai jis pakeis savo žaidimo stilių, jis taps jėga, į kurią reikės žiūrėti atsigręžti."