Solskjaeras: "Pogba, kaip ir Rashfordas, gali mušti 11 m. baudinius"

Ole Gunnaras Solskjaeras po lygiosiomis pasibaigusiu rungtynių su "Wolves" teigė, kad Paulis Pogba ir toliau liks vienu iš žaidėjų, kuris realizuos 11 m. baudinius.

Prancūzijos futbolo žvaigždė pirmadienį vakare turėjo galimybę išplėšti pergalę "Manchester United" ekipai, tačiau jo paties uždirbtas 11 m. baudinys antroje mačo pusėje buvo netikslus – į saugo smūgį reagavo Rui Patricio.

Pirmajame "Premier" lygos ture "Man Utd" taip pat sulaukė 11 m. baudinio, tačiau į "Chelsea" vartus smūgiavo Marcusas Rashfordas. Jis taip pat buvo aikštėje, kai pražangą baudos aikštėleje užsidirbo "Wolves" ekipa.

"Pogba ir Rashfordas yra atsakingi už mūsų 11 metrų baudinius", – pareiškė Solskjaeras. – Jie abu pasitiki savimi ir yra puikiai 11 m. baudinius realizuojantys žaidėjai. Kai turime du tokius futbolininkus, muša tas, kuris tuo metu jaučia daugiausiai pasitikėjimo".

"Paulis prieš tai pelnė tiek daug įvarčių nuo 11 m. žymos, todėl aš nematau jokios problemos. Kartais žaisdamas pačias rungtynes įgauni pasitikėjimo, o kartais kaip tik būna situacijų, kuomet nenori mušti, nes jauti, kad žaidi prastas rungtynes.

Nematau jokių problemų, kai žaidėjai kalbasi ir nusprendžia, kuris iš jų atliks smūgį", – pridūrė strategas, tuo pačiu patvirtindamas, kad Pogba ir Rashfordas toliau dalinsis šia role.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...