Skandalingą vaizdo įrašą prisiminęs J. Lingardas: "Maniau, kad mano karjera "Man Utd" klube yra baigta"

Daug kritikos iš komandos fanų ir futbolo ekspertų pastaruoju metu sulaukiantis "Manchester United" ekipos futbolininkas Jesse Lingardas vasarą atsidūrė nemalonioje situacijoje, kuomet savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino vaizdo įrašu iš atostogų.

Vaizdo įrašo turinys nesužavėjo nei komandos fanų, nei klubo vadovybės. Įrašę puikiai matomi netvarkingi J. Lingardo ir Marcuso Rashfordo kambariai, naudojama daug necenzūrinių žodžių ir gestų.

Dėl tokio turinio savo socialiniame tinkle 26-erių anglas sulaukė ir įspėjimo iš Ole Gunnaro Solskjaero, tačiau pats futbolininkas pripažįsta, jog galvojo, kad jo karjera "Man Utd" klube yra baigta.

"Galiu pasakyti nuoširdžiai, įvyko klaida ir šis įrašas tapo viešai prieinamas. Mane seka labai daug jaunų žmonių, todėl niekada netalpinčiau tokio turinio specialiai. Aš tiesiog norėjau nusiųsti įrašą keliems draugams.

Įsėdus į lėktuvą sulaukiau žinutės iš klubo atstovo, kuris liepė pašalinti vaizdo įrašą. Labai išsigandau, kuomet supratau, ką iš tiesų padariau. Maniau, kad mano karjera "Man Utd" klube yra baigta.

Man buvo pasakyta, kad treneris yra labai nepatenkintas tokiu mano elgesiu, tačiau skrydžio metu nieko negalėjau padaryti. Vos sugrįžęs nuvykau atsiprašyti ir buvau įspėtas, jog tai paskutinis mano šansas", - bendraudamas su "Daily Mail" atskleidė J. Lingardas.

Sunkią sezono pradžią išgyvenęs anglas nuolat sulaukė O. G. Solskjaero palaikymo, kuris neseniai atskleidė, kad jo auklėtinis susiduria su problemomis už aikštės ribų.

Paaiškėjo, kad J. Lingardo mama turi sveikatos problemų, todėl būtent jis turi rūpintis savo broliu bei seserimi. Be to, futbolininko senelis kovoja su vėžiu, o rimtų sveikatos problemų turi ir močiutė.

Anglas atskleidė, kad savo problemomis nusprendė pasidalinti su treneriu, kuris jį palaikė pačiais sunkiausiais momentais.

"Pastaruoju metu nežaidžiau gerai, o Solskjaeras iš manęs nuolat reikalavo daugiau. Nusprendžiau, kad reikia atskleisti treneriui, kas man neduoda ramybės asmeniniame gyvenime.

Esu žmogus, kuris mėgsta su savo problemomis tvarkytis pats, tačiau tai ne visada yra geriausia išeitis.

Solskjaeras man pasakė, kad viskas bus gerai. Galbūt, man tiesiog reikėjo, kad kažkas pasakytų šiuos žodžius. Treneris man sakė, kad nori matyti gerąją mano versiją, todėl tikiuosi, jog galėsiu jam tai duoti", - pridėjo J. Lingardas. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...