"Premier" lygoje – G. Deulofeu "hat-trickas" ir kontroversiškas Chicharito įvartis

Penktadienį Anglijos "Premier" lygoje startavo 27-asis turas.

Londono olimpiniame stadione "West Ham" priėmė "Fulham" komandą. Dviejų sostinės komandų susitikime triumfavę "plaktukai".

"Fulham" galingai pradėjo rungtynes ir jau 3-ąją minutę įsiveržė į priekį, tačiau "West Ham" po praleisto įvarčio perėmė kontrolę ir dar iki pirmojo kėlinio pabaigos persvėrė rezultatą.

29-ąją minutę Chicharito išlygino rezultatą, o po 11 minučių jau šeimininkus į priekį išvedė Issa Diopas. Po meksikiečio įvarčio kilo daug nepasitenkinimo, nes iš vaizdo įrašo buvo galima aiškiai pamatyti, kad kamuolys vartų tinkle atsidūrė nuo Chicharito rankos.

Rungtynių pabaigoje pergalę šeimininkams užtvirtino Michailas Antonio.

"West Ham" ekipai tai buvo pirmoji pergalė po keturių nelaimėtų rungtyniš iš eilės. "Fulham" lieka priešpaskutinėje vietoje.

Kitose rungtynėse triuškinančią pergalę pasiekė "Watford". Gerardo Deulofue vedamos "širšės" rezultatu 5:1 patiesė "Cardiff".

G. Deulofeu sumušė visus tris pirmuosius komandos įvarčius. 73-ąją minutę ketvirtąjį įvartį po to pačio ispano perdavimo pelnė Troy'us Deeney, kuris pačioje mačo pabaigoje įsirašė ir antrąjį tikslų smūgį į savo sąskaitą.

Varžovų gretose garbės įvartį pridėjo Solas Bamba.

Rezultatai:

"West Ham" 3 - 1 "Fulham"
3' [0 - 1] R. Babel
29' [1 - 1] Chicharito
40' [2 - 1] I. Diop
90+1' [3 - 1] M. Antonio

"Cardiff" 1 - 5 "Watford"
18' [0 - 1] G. Deulofeu
61' [0 - 2] G. Deulofeu
63' [0 - 3] G. Deulofeu
73' [0 - 4] T. Deeney
81' [1 - 4] S. Bamba
90+1' [1 - 5] T. Deeney

Turnyrinė lentelė: