"Newcastle" kapitonas J. Lascellesas: "Visi norime, kad Benitezas liktų"

"Newcastle United" sužaidė dar vieną pakankamai solidų sezoną ir "Premier" lygoje finišavo 13-oje pozicijoje.

Prie tokių sėkmingų rezultatų itin stipriai prisidėjo ir ekipos treneris Rafaelis Benitezas, kurio kontraktas su "šarkomis" baigiasi kaip tik po šio sezono.

Vis tik tiek klubo vadovai, tiek fanai nori, kad ispanas liktų prie ekipos vairo. Panašu, kad to nori ir patys žaidėjai.

"Newcastle" kapitonas Jamaalas Lascellesas, duodamas interviu "Chronicle Live" atskleidė, kad komandos žaidėjai tikisi, jog R. Benitezas ir toliau tęs savo pradėtus darbus.

"Jums tereikia pasižiūrėti į pastaruosius mūsų sezonus, faktai patys kalba už save. 

Iš pradžių mes triumfavome "Championshipe", tuomet finišavome 10-oje vietoje "Premier" lygoje, nors beveik neišleidome pinigų. Šį sezoną mes net sugebėjome surinkti dar daugiau taškų.

Žaidėjams svarbu šalia turėti tokią asmenybę kaip Benitezas. Jis padeda mums išsikapstyti iš sudėtingų situacijų bei yra tikras perfekcionistas.

Žaidėjai turi tokią pačią nuomonę kaip ir fanai. Visi norime, kad Benitezas liktų. Per visą tą laiką "Newcastle" ekipoje jis buvo tiesiog puikus. 

Mes nežinome, ar treneris liks, ar ruošiasi išvykti. Tai priklauso ne nuo mūsų, bet tikimės, kad jis liks", - teigė J. Lascellesas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...