Trečiadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" prezidentu vėl norintis tapti Florentino Perezas žada komandos treneriu paskirti Arsene Wengerą ir prisivilioti Kaka iš "Milan", Cristiano Ronaldo iš "Man Utd", o sporto direktoriumi paskirti legendinį Zinedine'ą Zidane'ą.

Dienraštis "AS" skelbia, kad "Barcelona" šią vasarą įsijungs į kovą su Madrido "Real" dėl Brazilijos nacionalinės rinktinės saugo Kaka.

"Valencia" futbolininko Davido Villa agentas teigia, kad Madrido "Real" šią vasarą galėjo įsigyti Ispanijos nacionalinės rinktinės puolėją, jei būtų sutikę padidinti savo pasiūlymą 5 milijonais eurų.

"Barcelona" atnaujino susidomėjimą Miuncheno "Bayern" ir Vokietijos nacionalinės rinktinės krašto gynėju Philippu Lahmu.

Pasak pranešimų, "Lyon" puolėjas Fredas šią vasarą kaip laisvasis agentas turėtų papildyti Madrido "Atletico" ekipos gretas.

Sevilijos "Betis" puolėjas Mariano Pavone dėl traumos patirtos per savaitgalio rungtynes su "Valladolid" negalės rungtyniauti tris savaites.

Amsterdamo "Ajax" ekipoje šį sezoną įspūdingai žaidžiantis puolėjas Luisas Suarez teigia, kad jo svanonė yra rungtyniauti Madrido "Real" klube.

"Valencia" ekipos gretas netrukus papildys buvęs Madrido "Real" vartininkas Cesaras Sanchezas, šį sezoną atstovavęs Londono "Tottenham" klubui.

"Osasuna" krašto saugui Juanfranui buvo panaikinta antroji geltona kortelė, kurią žaidėjas už vaidybą gavo per savaitgalio rungtynes su Madrido "Real".

Brazilijos klubas "Palmeiras" paskelbė, kad pasirašė dviejų metų sutartį su "Villarreal" ekipos atraminiu saugu Edmilsonu.

Madrido "Atletico" įsitraukė į kovą dėl perspektyvaus 22 metų puolėjo Loico Remy iš Prancūzijos "Nice" klubo.

"Valladolid" vartininko Sergio Asenjo agentas patvirtino, kad jo klientu aktyviai domisi "Barcelona".

Naujuoju Barselonos "Espanyol" treneriu tapo buvęs ekipos žaidėjas Mauricio Pochettino.