Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Milano "Inter" treneris Jose Mourinho norėjo išsinuomoti arba nusipirkti puolėją Didierą Drogbą iš "Chelsea", kaip dalį mainų, pagal kuriuos Ricardo Quaresma atvyko į "Stamford Bridge" stadioną ("Daily Mirror").

"Blackburn" strategas Samas Allardyce'as paragino puolėją Roque Santa Cruzą padėti komandai neiškristi iš Anglijos "Premier" lygos ir taip užsitarnauti galimybę šią vasarą palikti ekipą ("Daily Star").

"Man City" paskutinėmis perėjimo lango valandomis nepavyko į savo klubą prisivilioti "Arsenal" puolėjo Nicklaso Bendtnerio ("Daily Mail").

"Man City", kaip ir "Portsmouth", perėjimų lango paskutinę dieną bandė išsinuomoti Miuncheno "Bayern" puolėją Lukasą Podolskį ("Daily Mail").

"Everton" paskutinę žiemos perėjimo lango dieną norėjo įsigyti "Portsmouth" krašto saugą Gleną Little'ą ("Daily Mail").

"Hull" treneris Philas Brownas teigia, kad "Roma" gynėjas Christianas Panucci neperėjo į jo vadovaujamą ekipą tik dėl agentų kaltės ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" vykdantysis direktorius Ivanas Gazidisas tikisi, kad treneris Arsene Wengeras pasirašys naują ilgalaikę sutartį su klubu ("The Guardian").

"Man Utd" nepasinaudojo pirmenybės teise įsigyti argentinietį puolėją Carlosą Tevezą ("Daily Star").

"Man Utd" saugas Paulas Scholesas užsiminė, kad kitas sezonas jam gali būti paskutinis "Old Trafford" stadione ("Daily Express").

"Man Utd" krašto saugas Cristiano Ronaldo, pagal stalo žaidimą "Monopoly", gavo "'Ronopoly" pravardę, po to kai nusipirko viešbutį Portugalijoje ("The Sun").