Ispanijoje įvyko tikras trileris tarp „Atletico“ ir „Getafe“ © EFP nuotr.

Ispanijos „La Liga“ čempionate įvyko neįtikėtinos Madrido derbio rungtynės tarp „Atletico“ ir „Getafe“. Jos baigėsi lygiu rezultatu 3:3.

38-ąją minutę „matrasų“ gynėjas Stefanas Savičius prieš save išvydo antrą geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės. Vis tik 44-ąją minutę būtent šios ekipos lyderis Antoine‘as Griezmannas įmušė įvartį.

53-ąją minutę Borja Mayoralis išlygino rezultatą. Nepaisant to, 63-ąją minutę „Atletico“ vėl išsiveržė į priekį, kuomet 9-ąjį įvartį Ispanijos čempionate įmušė Alvaro Morata. Dar po 6 minučių A. Griezmannas realizavo 11 metrų baudinį, taip pasižymėdamas dubliu. Prancūzo sąskaitoje – 11 įvarčių ir vos dvejais atsiliekama nuo rezultatyviausio pirmenybių žaidėjo Jude‘o Bellinghamo.

Vis tik „Getafe“, turėdama kiekybinį pranašumą, parodė charakterį ir 87-ąją minutę rezultatą sušvelnino saugas Oscaras Rodriguezas. Negana to, 3-ąją pridėto laiko minutę 11 metrų baudinį realizavo ir dubliu pasižymėjo B. Mayoralis. Jam tai buvo 12-asis įvartis La Ligoje. Net ir po šio įvarčio svečiai turėjo keletą neblogų galimybių išsiveržti į priekį, bet Janas Oblakas su atremtais smūgiais eilinį kartą pademonstravo klasę.

Kiti rezultatai:

Madrido „Rayo Vallecano“ 0:1 „Valencia“;

„Granada“ 0:3 „Sevilla“.

Standings provided by Sofascore

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB