Emocingoje dvikovoje „Newcastle“ išrašė pirmąjį pralaimėjimą „Arsenal“ ekipai © Imago-images nuotr.

Šeštadienio vakarą įvyko itin intriguojanti Anglijos „Premier“ lygos akistata, kurioje „Newcastle United“ namuose rezultatu 1:0 palaužė iki šiol be pralaimėjimų žygiavusią Londono „Arsenal“ ekipą.

Pirmajame kėlinyje aikštėje netrūko emocijų, o tiek vienos, tiek kitos komandos žaidėjai net kelis kartus žaidė ties raudonos kortelės ribomis. Vis tik po pirmųjų 45 minučių švieslentėje degė du nuliai.

Vienintelis mačo įvartis krito 64-ąją minutę, kuomet pasižymėjo Anthony Gordonas. Tiesa, šeimininkų aistruoliams teko gerokai pasinervinti, kadangi įvartis itin ilgai buvo tikrinamas VAR kambaryje. Iš pradžių tikrinta, ar kamuolys nepaliko aikštės ribų prieš pat pelnant įvartį, vėliau tikrinta galima pražanga, o galiausiai – galima nuošalė. Vis tik galiausiai buvo nuspręsta įvartį įskaityti.

Po praleisto įvarčio „Arsenal“ bandė rengti varžovų vartų šturmą, tačiau „šarkos“ itin solidžiai dirbo gynyboje ir įsirašė tris taškus.

„Newcastle“ po šios pergalės savo sąskaitoje turi 20 taškų ir žengia šeštoje turnyrinės lentelės vietoje, „Arsenal“ su 24 taškais kol kas yra trečioje pozicijoje.

Standings provided by Sofascore

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB