Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" strategas Seras Alexas Fergusonas yra pasiruošęs įsigyti Miuncheno "Bayern" Ir Vokietijos nacionalinės rinktinės saugą Bastianą Schweinsteigerį, kaip ilgalaikę pamainą komandos veteranui Paului Scholesui ("Caught Offside").

"Liverpool" vadovai svarsto galimybę į savo klubo gretas prisivilioti krašto saugą Steveną Pienaarą, kurio kontraktas su Liverpulio "Everton" ekipa baigia galioti 2011 metų birželio 30 dieną. ("Caught Offside").

Madrido "Atletico" strategas Quique Sanchezas Floresas tapo naujausiu pretendentu pakeisti Roy'ų Hodgsoną už "raudonųjų" vairo ("Caught Offside").

"Man Utd" puolėjas Wayne'as Rooney nematė, kaip "raudonieji velniai" savaitgalį rezultatu 2-1 palaužė "Stoke" ekipą, nes ilsėjosi baseine. Kulkšnies traumą besigydantis anglas šiuo metu atostogauja Dubajuje (Įvairūs).

"Newcastle" bosas Chrisas Hughtonas teigia, jog jo treniruojamos komandos puolėjas Andy Carrollas ir saugas Joey Bartonas yra pakankamai geri, kad galėtų atstovauti Anglijos nacionalinei rinktinei ("Daily Mirror").

Birmingemo "Aston Villa" kapitonas Stiliyanas Petrovas dėl kelio traumos, patirtos nesėkmingai susiklosčiusioje šeštadienio dvikovoje prieš "Sunderland" futbolininkus, negalės rungtyniauti dvi-tris savaites ("Daily Mail").

Savaitgalio rungtynėse prieš "Blackburn" vienuolikę "pasižymėjęs" "Liverpool" gynėjas Jamie Carragheris tapo antruoju pagal rezultatyvumą "Premier" lygos futbolininku į savus vartus įsimuštų įvarčių kategorijoje. Veterano sąskaitoje jau yra septyni "tikslūs" smūgiai ir jį tik vienu įvarčiu lenkia "Aston Villa" narys Richardas Dunne'as, savaitgalį taip pat nuginklavęs savos komandos vartininką ("The Times").