Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Anglijos "Premier" lygos vadovai svarsto galimybę surengti atkrintamąsias varžybas tarp 4 - 7 vietas čempionate užėmusių ekipų dėl paskutiniojo kelialapio į Čempionų lygos turnyrą ("The Guardian").

Puolėjas Carlosas Tevezas šį sekmadienį nepadės ""Man City" ekipai rungtynėse prieš "Liverpool" vienuolikę, mat išskrido į Argentiną slaugyti nėščios žmonos ("Daily Mirror").

Liverpulio "Everton", "Wigan" ir "Blackburn" klubai norėtų įsigyti 17 metų krašto saugą Bobą Schepersą, kuris rungtyniauja Olandijos antrosios lygos Leuvardeno "Cambuur" ekipoje ("IMScouting").

"Everton" strategas Davidas Moyesas buvo nuvykęs stebėti Lisabonos "Benfica" puolėją Oscarą Cardozo, kuriuo taip pat domisi Londono "Tottenham", "Aston Villa" ir "Blackburn" klubai ("The Sun").

Davido Moyeso taikinyje taip pat atsidūrė "Nuremberg" komandos kairiojo krašto gynėjas Javire'as Pinola, tačiau argentinietį savo ekipos gretose taip pat norėtų matyti "Stoke" klubo savininkai ("The Sun").

Londono "Fulham" klubo vadovai ruošiasi pradėti derybas dėl naujo kontrakto su 27 metų švedu Davidu Elmu ("Daily Mirror").

"Man Utd" futbolininkas Darrenas Fletcheris konstatavo faktą - antras pagal rezultatyvumą komandos "žaidėjas" yra varžovų pelnomi įvarčiai į savo vartus (10). Saugas teigia, jog taip yra dėl didžiulio spaudimo, kurį "Man Utd" sudaro savo oponentams ("The Sun").