"Lyon" laimėjo Prancūzijos Supertaurę © Eurofootball.lt
Šešių pastarųjų metų Prancūzijos čempionas "Lyon" klubas naująjį sezoną pradėjo iškovodamas dar vieną titulą - Prancūzijos Supertaurę. Dvikovoje dėl šio trofėjaus "Lyon" įveikė "Sochaux" klubą.

"%c00055" 2 - 1 "%c00065"
13` [0 - 1] Valter Birsa
20` [1 - 1] Sidney Govou
44` [2 - 1] Cris

Mače, kuriame "Ligue 1" čempionai susitinka su Prancūzijos taurės (Coupe de France) laimėtoju, "Lyon" futbolininkai po atkaklios kovos rezultatu 2-1 palaužė "Sochaux" ekipą, nepaisant to, kad pirmieji praleido įvartį.

Pirmasis rungtynių įvartis krito jau 13-ąją rungtynių minutę, kai "Sochaux" legionierius iš Slovėnijos Valteris Birsa taikliu smūgiu išvedė savo ekipą į priekį. Vis tik, Sošo ekipa pirmavo neilgai, kadangi jau po 6 minučių Sidney`us Govou nuginklavo priešininkų vartininką ir atstatė pusiausvyrą.

Lemiamą tašką mače besibaigiant pirmajam kėliniui padėjo "Lyon" gynėjas iš Brazilijos Crisas, pasiuntęs kamuolį į "Sochaux" vartų tinklą ir išplėšęs "Lyon" pergalę.

Tai buvo pirmasis titulas tik prieš naująjį sezoną prie "Lyon" vairo stojusiam Alainui Perrinui, kuris šiame poste pakeitė iki tol ekipai vadovavusį tautieti Gerardą Houllier. Naująjį Prancūzijos futbolo pirmenybių "Ligue 1" sezoną "Lyon" pradės jau kitą savaitgalį, maču su "Auxerre" ekipa.