Apžvalga: Argentina - Meksika © Eurofootball.lt
Antrosiose šios dienos aštuntfinalio rungtynėse akis į akį susitiks Diego Maradonos auklėtiniai argentiniečiai ir Meksikos futbolininkai.

Aštuntfinalis
16.30 Lietuvos laiku
"Soccer City stadium", Johanesburgas.
Argentina - Meksika
Teisėjas: Roberto Rosetti (Italija)

Argentina čempionate kol kas yra viena iš kelių komandų, laimėjusių visus ligi šiol žaistus mačus. Trys pergalės ir 9 surinkti taškai leido jiems grupėje užimti pirmąją vietą.

Nuolat kritikos strėlių sulaukiantis Diego Maradona po sėkmingo grupių etapą atsikirto kritikams: "Jūs galite, jei norite, ir toliau mane kritikuoti, tačiau nepaneigsite, kad rodome gerą žaidimą ir rezultatus."

Paklaustas, ar ruošia kokių pakeitimų aštuntfinaliui, treneris atsakė: "Kam keisti komandą, kuri kol kas visada laimi?".

Nors buvo skelbta, kad mače nerungtyniaus gynėjas Walteris Samuelis, tačiau, pagal paskutiniu pranešimus, futbolininkas vis dėlto gali pasirodyti aikštėje jau nuo pirmų minučių.

Klaustukas yra ties saugu Juanu Sebastianu Veronu. Anot D.Maradonos, žaidėją kankina smulki trauma, tačiau pats futbolininkas tiesiog veržiasi į aikštę.

Meksikos stovykloje rungtyniauti jau turėtų traumą išsigydęs puolėjas Carlosas Vela, tiesa, rinktinės treneris Javieras Aguirre jaunojo žaidėjo nuo pat pirmųjų minučių veikiausiai neleis.

Tas pats strategas viename iš interviu užsiminė, kad jo komanda turi realius šansus įveikti Argentiną. "Manau tikrai esame pajėgūs įveikti varžovus. Žinoma, daugelis būtent argentiniečius laiko favoritais, tačiau mums nuo tik geriau."

Argentina (4-1-2-1-2): Sergio Romero; Jonas Gutierrez, Martin Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze; Javier Mascherano, Juan Veron, Angel Di Maria; Lionel Messi, Carlos Tevez, Gonzalo Higuain.

Meksika (4-3-2-1): Oscar Perez; Ricardo Osorio, Francisco Rodriguez, Hector Moreno, CarlosSalcido; Efrain Juarez, Rafael Marquez, Gerardo Torrado; Giovanni Dos Santos, Blanco, Barrera.