2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimai: geriausia Lietuvos futbolininkė © lff.lt nuotr.

Jau rytojaus vakarą finišuos 2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimų pirmasis rinkimų etapas.

Šiuo metu kiekvienoje nominacijoje yra atrinkti išplėstiniai sąrašai, iš kurių į antrą rinkimų etapą pateks po tris nominantus. LFF.lt skaitytojams planuoja pristatyti kiekvieną nominaciją ir jos nominantus.

Primename, kad visose nominacijose pirmasis rinkimų etapas vyksta iki sausio 16 dienos, 23.59 val., atiduoti savo balsus kartą per dieną kiekvienoje nominacijoje galite paspaudę čia.

Pristatome jums dar vieną nominaciją – geriausia Lietuvos futbolininkė.

Praėjusiais metais šioje nominacijoje triumfavo puolėja Ugnė Lazdauskaitė, visgi labai didelę 2023-ųjų dalį ji gydėsi sunkią traumą, nerungtyniavo ir jos tarp nominančių nėra.

Rinkimuose dalyvauja praeityje šį trofėjų jau laimėjusi Liucija Vaitukaitytė, taip pat – ilgametės rinktinės futbolininkės, tokios kaip Milda Liužinaitė, Vestina Neverdauskaitė, Algimantė Mikutaitė ir Simona Petravičienė.

Taip pat tarp kandidačių – ir traumas bei negandas už nugaros palikusi ir į aikštę praėjusiais metais grįžusi rinktinės ir AC „Milan“ puolėja Rimantė Jonušaitė.

Sąraše netrūksta ir jaunų futbolininkių – tai ir Erika Šupelytė, ir pagrindinė rinktinės vartininkė Meda Šeškutė, taip pat – du įvarčius pirmame UEFA moterų Tautų lygos cikle įmušusi Emilija Giržutaitė.

Geriausia futbolininke taip pat pretenduoja tapti ne vieną minutę rinktinės sudėtyje pernai sužaidusios Marija Galkina ir Paulina Sarkanaitė bei vienu įvarčiu į Sakartvelo vartus pasižymėjusi Monika Grikšaitė.

Visos kandidatės tapti geriausia Lietuvos metų futbolininke:

Marija Galkina

Emilija Giržutaitė

Monika Grikšaitė

Rimantė Jonušaitė

Milda Liužinaitė

Algimantė Mikutaitė

Vestina Neverdauskaitė

Simona Petravičienė

Paulina Sarkanaitė

Meda Šeškutė

Erika Šupelytė

Liucija Vaitukaitytė

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB