Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Šeštadienio Anglijos spauda rašo apie tikėtiną G.Heinze persikėlimą į „Real“, galimus „Rangers“ pirkinius, kylančią D.Bento kainą, naują G.Strachano aistrą ir kitas futbolo naujienas.

„Man Utd“ gynėjas Gabrielis Heinze netrukus už 7 milijonus svarų sterlingų gali papildyti Madrido „Real“ gretas („Daily Mail“).

Florentas Malouda teigia negalintis apsispręsti, ką pasirinkti – „Chelsea“ ar „Liverpool“, kadangi jam labai imponuoja Didier Drogba, bet nemažiau ir Rafa Benitezas („The Sun“).

Pasibaigus nuomos sutarčiai su „Man Ciyt“, amerikietis DaMarcus Beasley iš „PSV“ trokšta žaisti „Rangers“ („Daily Record“).

„Rangers“ taip pat iš „PSV“ sieks įsigyti Suomijos rinktinės narį Mika Vayryneną („The Sun“).

„Birmingham“ siūlo „Tottenham“ 3,5 milijono svarų sterlingų už egiptietį Mido („Daily Star“).

„Cardiff“ ir „Norwich“ susidomėjo buvusiu „Rangers“ gynėju Gavinu Rae („Daily Record“).

„Barcelona“ klubo teigimu, Thierry Henry pranešė „Arsenal“ vadovybei apie savo norą keltis į „Nou Camp“ („Daily Mirror“).

Franckas Queudrue iš „Fulham“ kritikuoja naujojo klubo trenerio Lawrie Sanchezo ilgų perdavimų taktiką ir svarsto galimybę palikti klubą („Daily Mirror“).

„West Ham“ ir „Tottenham“ sutiktų mokėti 18 milijonų svarų sterlingų už „Charlton“ puolėją Darreną Bentą („Daily Mirror“).

„Everton“ ir „Blackburn“ gali apsikeisti Jamesu Beattie ir Jasonu Robertsu („Daily Mirror“).

„League One“ klubas „Bournemouth“ vyriausiojo trenerio poste norėtų matyti Teddy Sheringhamą („Daily Star“).

„Preston“ sutiktų parduoti savo lyderį Davidą Nugentą ne mažiau kaip už 7 milijonus svarų sterlingų („The Sun“).

„Derby“ klubą palikusiam Darrenui Currie kontraktą siūlys „Millwall“ („Daily Star“).

Buvęs „Liverpool“ saugas Salifas Diao, pasibaigus sutarčiai su „Stoke“, atsidūrė „Derby“ taikiklyje („Daily Mirror“).

„Celtic“ susidomėjo Prancūzijos jaunimo rinktinės gynėju Yassinu Moutaouakilu („Daily Express“).

„Dundee United“ tikisi pasikviesti „Leicester“ puolėją Marką de Vriesą („Daily Express“).

Buvęs „Hearts“ treneris Grahamas Rixas teigia, kad būtų patenkintas, jei surastų darbą Škotijoje („Daily Record“).

„Fulham“ savininkas Mohammedas Al Fayedas svarsto galimybę investuoti į Škotijos antros lygos klubą „Ross County“ („Daily Record“).

„PSV“ strategas Ronaldas Koemanas, kurio pavardė buvo siejama su „Man City“ trenerio postu, buvo pastebėtas Mančesteryje („Daily Mirror“).

Ryanas Giggsas nerimauja, kad „Man Utd“ gretas papildžius Nani ir Andersonui, jis gali netekti vietos pagrindinėje „United“ sudėtyje („The Sun“).

„Middlesbrough“ vartininkas australas Markas Schwarzeris dėl puolėjo Marko Vidukos perėjimo į „Newcastle“ kaltina klubą, kadangi šis uždelsė pasiūlyti jo tautiečiui naują sutartį („Daily Mirror“).

Anglijos jaunimo rinktinės treneris Stuartas Pearce‘as įtūžo, kai buvo apkaltintas tuo, kad prieš pat Europos pirmenybes iš rinktinės pašalino puolėją Davidą Bentley ne dėl futbolininko nuovargio ir išsekimo, kaip skelbė pats treneris, o dėl kitų priežasčių („Daily Express“).

Buvęs Estijos rinktinės ir dabartinis „KR Reykjavik“ strategas Teituras Thordarsonas nori treniruoti „Motherwell“ („Daily Express“).

„Aberdeen“ vartininkas Jamie Langfieldas sako neprisimenąs barnio su treneriu, nes buvo per daug girtas („The Sun“).

„Aston Villa“ puolėjas Shaunas Maloney pareikš ieškinį buvusiam agentui Melui Steinui, galėjusiam apgauti futbolininką jo karjeros „Celtic“ klube metais („Daily Mail“).

Davidas Beckhamas taps reklaminiu veidu, Anglijai siekiant surengti 2018 m. pasaulio pirmenybes („Daily Telegraph“).

„Celtic“ treneris Gordonas Strachanas atskleidė, kad antroji jo aistra po futbolo – apsilankymai zoologijos soduose („The Times“).