Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 27) © Eurofootball.lt
“Real” nerimsta ir nė už ką nenori atsisakyti minties dar šį sezoną įsigyti “Milan” saugą Kaka. “Karališkas klubas” sutinka sumokėti reikiamą sumą, be to yra pasiruošęs “Milan” atiduoti Emerson ir Julio Baptista. (AS)

“Real” ir “Barcelona” stojo į kovą dėl “Arsenal” saugo Francesco Fabregaso. Ispanijos grandai pasiruošę už savo tautietį pakloti 15 milijonų svarų. Pats žaidėjas nori likti Anglijoje, tačiau neatmetė galimybės persikelti kitur, jei klubas nuspręstų atsisveikinti su pagrindiniu komandos strategu Arsene’u Wengeru. (profootball.com.ua)

Po nesėkmingo bandymo įsigyti “Cagliari” puolėją Davido Suazo, “Milan” taikiklyje atsidūrė “Lyon” puolėjas Fredas. (Channel4.com.)

“Milan” išsiuntė paklausimą “Barcelona” dėl Thiago Motta išpirkos kainos. (Calciomercato)

“Inter” patvirtino, kad domisi “Barcelona” saugu Deco ir artimiausiu metu ruošiasi susitikti su futbolininko agentu. (Tuttosport)

“Barcelona” saugas Ludovicas Giuly gali sugrįžti į “Monaco”. Sandėrio suma gali siekti 6 milijonus eurų. (Tuttomercatoweb)

Vyriausias “Atletico” treneris Javieras Aguirre savo vadovaujamos komandos gretose norėtų matyti “Barcelona” gynėją Rafaelį Márquezą. Katalonų klubo vadovybė sutinka parduoti meksikietį. (eurosport)

“Napoli” klubas, iškovojęs teisę dalyvauti Serie A, stiprina savo sudėtį. Puolimo grandį klubas norėtų sustiprinti “Real” puolėju Antonio Cassano. (Marca)

“Auxerre” gynėjas Bakari Sagna pareiškė, kad norėtų palikti klubą ir persikelti į didesnį klubą, tokio lygio kaip Londono “Arsenal”. (soccer 365)

“Milan” prezidentas Silvio Berlusconi's pripažino, kad jo klubui niekada nepavyks įsigyti “Barcelona” puolėjo Ronaldinho. Tačiau Silvio Berlusconi's įsitikinęs, kad “Milan” pajėgus nusipirkti kitą katalonų puolėją Samuelį Eto’o. (lenty.ru)