Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Aston Villa" klubo vadovai svarsto galimybę į savo komandos gretas prisivilioti "Man Utd" atsarginį vartininką Tomaszą Kuszczaką ("Daily Mail").

Pranešimai iš Italijos skelbia, kad Turino "Juventus" ekipa yra pasiruošusi paleisti vartų sargą Gianluigi Buffoną į "Man City" klubą už 32 milijonus svarų sterlingų ("The Times").

"Liverpool" ekipos krašto saugu Albertu Riera aktyviai domisi "Villarreal" klubas, ieškantis kuo pakeisti šią vasarą išvyksiantį Robertą Piresą ("Sunday Mirror").

Liverpulio "Everton" klubo vadovai yra pasiruošę pasiūlyti naujas ilgalaikes sutartis dešimčiai žaidėjų, kurie atsidūrė kitų ekipų taikiniuose ("Daily Mail").

"Man City" strategas Roberto Mancini liepė krašto saugui Shaunui Wrightui-Phillipsui baigti kalbas dėl kontrakto pratęsimo, o "užsidirbti" jį geru pasirodymu aikštėje ("Daily Mail").

Londono "Chelsea" saugas Frankas Lampardas atskleidė, jog "sužaistų ranka kaip Thierry Henry", jei tai padėtų Anglijos nacionalinei rinktinei prasibrauti į Pasaulio futbolo čempionato finalą ("The Sun").