Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Zenit" futbolininkas Andrėjus Arshavinas pereis į "Arsenal" šią žiemą, nepaisant fakto, kad Sankt Peterburgo klubas jau atmetė 10 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už puolėją ("The Sun").

"Man Utd", "Barcelona" ir Madrido "Real" taikinys Karimas Benzema teigia, kad jo ateitis "Lyon" klube priklauso nuo jo komandos pasirodymo Čempionų Lygos aštunfinalio rungtynėse su "Barcelona" ("Press Association").

"Bolton" treneris Garis Megsonas pareiškė, kad po atmesto 2 milijonų svarų sterlingų pasiūlymo klubas nutraukia susidomėjimą "Newcastle" saugu Joey Bartonu ("Press Association").

"Wigan" puolėjas Emilis Heskey sutiko kaip laisvasis agentas šią vasarą pereiti į "Liverpool". ("Daily Mail").

"Portsmouth" ruošiasi pasiūlyti 6 milijonus svarų sterlingų ir saugą Michaelį Johnsoną už "Man City" puolėją Benjani ("The Sun").

"Portsmouth" gynėjas Hermanas Hreidarssonas artimiausiu metu turėtų papildyti "Reading" ekipos gretas (Įvairūs).

"Sunderland" puolėjas Kenwyne'as Jonesas atsidūrė "Aston Villa" trenerio Martino O'Neillo taikinyje, bet strategas turės sumokėti 12 milijonų svarų sterlingų už Trinidado ir Tobago nacionalinės rinktinės futbolininką ("Daily Mirror").

"Newcastle" ekipos peržiūroje dalyvauja Danijos krašto saugas Peteris Lovenkrandsas ("The Sun").

"Newcastle" taip pat nori išsinuomoti "Man City" puolėją Jo ("Daily Mail").

"Tottenham" futbolininkas Jermaine'as Jenasas gali palikti Londono klubą, po to kai treneris Harris Redknappas atėmė iš saugo vice-kapitono pareigas ("Daily Mirror").