Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Aston Villa" trenerio Martino O'Neillo taikinyje atsidurs "Tottenham" puolėjas Darrenas Bentas, jei už 16 milijonų svarų sterlingų jam nepavyks prisivilioti "Portsmouth" futbolininko Jermaino Defoe ("Daily Mirror" ir "Daily Mail").

"West Ham" saugas Julienas Faubertas atskleidė, kad gali grįžti rungtyniauti į Prancūziją per žiemos perėjimų langą ("The Sun").

"Bolton" vartininkas Ali Al Habsi atsisakė "Tottenham" ir "Blackburn" pasiūlymų ir pasirašė naują ketverių metų sutartį su dabartiniu klubu ("The Sun").

"Wigan" yra pasiruošę už 3,5 milijono svarų sterlingų nusipirkti Donetsko "Shakhtar" saugą Mariuszą Lewandowskį (The Sun).

"Bolton" treneris Gary Megsonas nori įsigyti "Wigan" futbolininką Ryaną Taylorą ("Daily Mirror").

"Fulham" svarsto galimybę už 2 milijonus svarų sterlingų nusipirkti QPR puolėją Dexterį Blackstocką ("Daily Mirror").

"Man City" siūlo 15 milijonų svarų sterlingų "West Ham" ekipai už puolėją Craigą Bellamy ir saugą Scottą Parkerį ("Daily Mail").

"Arsenal" treneris Arsene Wengeras ruošiasi sustiprinti ekipą "Newcastle" futbolininkais per žiemos perėjimų langą. Stratego taikiniai - vartininkas Shay'us Givenas ir gynėjai Stevenas Tayloras ir Charlesas N'Zogbia ("News of the World").

"Man City" žada pasiūlyti 4 milijonus svarų sterlingų "Newcastle" klubui už puolėją Michaelą Oweną ("News of the World").

"Liverpool" aktyviai domisi "Portsmouth" ir Anglijos nacionalinės rinktinės gynėju Glenu Johnsonu. Galimo perėjimo suma turėtų siekti 9 milijonus svarų sterlingų ("News of the World").

"Wigan" puolėjas Emilis Heskey - vienas iš "Chelsea" taikinių sausio mėnesį ("Sunday Express").

"Fulham" saugas Jimmy Bullardas pasiūlė 20% susimažinti algą, kad galėtų likti dabartiniame klube ("News of the World").