Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Naujieji "Liverpool" savininkai jau kitą savaitę planuoja aptarti ateities planus su komandos puolėju Fernando Torresu, kuris yra "Manchester United" ir "Barcelona" klubų taikinyje ("Daily Star").

"Raudonieji" svarsto galimybę sausio mėnesį nusipirkti Tel Avivo "Hapoel" puolėją Itay'u Shechterį, tačiau futbolininku taip pat aktyviai domisi Londono "Tottenham", Liverpulio "Everton" ir Londono "West Ham" ekipos ("Daily Mail").

Turino "Juventus" vadovai yra pasiryžę kovoti su "Man City" klubu dėl teisės įsigyti Romos "Lazio" gynėją Stefaną Radu ("Talk Sport").

Birmingemo "Aston Villa" ir Anglijos nacionalinės rinktinės krašto saugas Ashley Youngas nutraukė derybas su klubu dėl kontrakto pratęsimo ("The Sun").

"Tottenham" ekipos akiratyje atsidūręs Youngas norėtų, kad į naująją sutartį būtų įtrauktas punktas, numatantis žaidėjo išpirkos sumą ("Daily Mirror").

Buvęs "Barcelona" komandos strategas Frankas Rijkaardas jau artimiausiu metu gali pakeisti Roy'ų Hodgsoną "Liverpool" trenerio kėdėje (Caught Offside").

"Tottenham" atakų lyderis Jermainas Defoe sveikta greičiau nei planuota - puolėjas gali grįžti į ekipos rikiuotę jau lapkričio pabaigoje, nors buvo planuota, kad anglas nežais iki Šv. Kalėdų ("Daily Star").

"W.B.A." bosas Roberto di Matteo vadovavimą futbolo klubui prilygino ūkininkavimui: "Ilgai žiemai ruošiantis norisi įnešti kiek įmanoma daugiau šieno į tvartą. Tai mes ir stengiamės padaryti ("The Sun").