Paskelbta Lietuvos rinktinės startinė sudėtis © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės treneris Algimantas Liubinskas paskelbė startinę komandos sudėtį šio vakaro Europos čempionato atrankos rungtynėms Nante su Prancūzija.

Vietą vartuose, kaip įprasta, užims Žydrūnas Karčemarskas. Tuo tarpu gynybos grandyje, lyginant su EuroFootball.lt [link="http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=11726"]prognozuota sudėtimi[/link], yra netikėtų pasikeitimų. Vidurio gynyboje kartu su Tomu Žvirgždausku tandemą sudarys po trejų metų pertraukos į rinktinę grįžęs Ignas Dedura. Kraštuose sau neįprastas pozicijas užims Arūnas Klimavičius ir Andrius Skerla.

Atraminio saugo pozicija patikėta Aurimui Kučiui, atakuojančiojo saugo, kaip ir buvo tikėtasi – pastaruoju metu gerą sportinę formą demonstruojančiam Audriui Kšanavičiui. Kairiajame saugų grandies krašte rungtyniaus Igoris Morinas, dešiniajame – Mindaugas Kalonas.

Tomas Danilevičius tikriausiai užims sau įprastą vietą tarp saugų ir puolėjo, o puolimo grandyje išvysime vienintelį Edgarą Jankauską.

Ant atsarginių suolo treneriai paliko vartininką Paulių Grybauską, gynėjus Vidą Alunderį ir Gediminą Paulauską, saugus Kęstutį Ivaškevičių ir Mantą Savėną, bei puolėjus Andrių Veličką ir Tadą Labuką.

Rungtynėms registruoti nebuvo Darius Miceika ir Tomas Radzinevičius.

Lietuvos rinktinės startinė sudėtis varžyboms su Prancūzija: (4-4-1-1): Ž.Karčemarskas; A.Skerla, I.Dedura, T.Žvirgždauskas, A.Klimavičius; I.Morinas, A.Kučys, A.Kšanavičius, M.Kalonas; T.Danilevičius; E.Jankauskas.