Ketvirtadienio Italijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Turino "Juventus" vadovai dėka gerų santykių su "Genoa" klubu šią vasarą tikisi už 20 milijonų eurų įsigyti puolėją Diego Milito.

Milano "Inter" treneris Jose Mourinho kitą sezoną savo ekipoje norėtų matyti "Udinese" žvaigždę Gokhaną Inlerą vietoje pastoviai traumuoto Patricko Vieira.

Milano "Inter" vadovų taikinyje taip pat atsidūrė "Man Utd" argentinietis puolėjas Carlosas Tevezas, kuris šią vasarą taps laisvuoju agentu.

"Roma" gynėjas Christianas Panucci viešai atsiprašė, kad negalėjo susitaikyti su atsarginio vaidmeniu, ir todėl grasino palikti Italijos sostinės klubą.

"Roma" vadovai savo ekipos gretose norėtų matyti "Udinese" klubo 26 metų puolėją Fabio Quagliarellą ir tikisi įsigyti futbolininką jau šią vasarą.

Italijos nacionalinės rinktinės ir "Roma" saugo Simone Perrotta agentas teigia, kad nebus jokių kliučių jo klientui pratęsti sutartį su Italijos sostinės klubu.

Turino "Juventus" ir Milano "Inter" kovoja dėl tesės įsigyti "Arsenal" gynėją Emmanuelį Eboue, kuris šią vasarą taps laisvuoju agentu.

"Torino" naujasis pirkinys Claudio Rivalta dėl kairiojo kelio traumos negalės rungtyniauti nuo trijų iki keturių savaičių.

Milano "Inter" saugas Estebanas Cambiasso artimiausiu metu turėtų pratęsti sutartį su Italijos čempionų klubu iki 2013 metų.

"Milan" taikinyje atsidūrė Amsterdamo "Ajax" 22 metų urugvajietis puolėjas Luisas Suarezas.

Turino "Juventus" kapitonas Alessandro Del Piero žada paduoti į teismą socialinį tinklą "Facebook", po to kai puslapio turinyje atsirado netikta futbolininko anketa.