Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" ir "Manchester City" vadovai bando į savo komandos gretas prisivilioti penkiolikmetį portugalą Brumą iš Lisabonos "Sporting" klubo. Krašto saugas yra vadinamas naujuoju Cristiano Ronaldo ("Daily Mail").

Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras svarsto galimybę sustiprinti savo treniruojamos ekipos gynybą "Bolton" klubo nariu Gary Cahillu ("Caught Offside").

"Liverpool" bosas Roy'us Hodgsonas norėtų įsigyti "Roma" ekipos gynėją iš Prancūzijos Philippe Mexes, kurio santykiai su sostinės komandos treneriu Claudio Ranieri yra toli gražu ne patys geriausi ("IM Scouting").

"Chelsea" ir "Liverpool" klubai yra siejami su Miuncheno "Bayern" gynėju Martinu Demicheliu, kurio agentas viešai paskelbė apie prastą argentiniečio ir ekipos stratego Louiso van Gaalo savitarpio supratimą ("Footy Latest").

"Sunderland" komandai vadovaujantis Steve'as Bruce'as per žiemos perėjimų langą ruošiasi nusipirkti "Millwall" ekipos 22 metų saugą Liamą Trotterį ("Daily Star").

Nuo šiol į Anglijos "Premier" lygos klubų jaunimo akademijų rungtynes bus galima patekti tik su bilietu. Tokiu būdu ekipų vadovai nusprendė kovoti su perspektyviausių jaunuolių "grobstymu" ("The Sun").

Birmingemo "Aston Villa" kapitonas Stiliyanas Petrovas teigia, jog naujasis klubo fizinio pasirengimo treneris priverčia jį pasijausti maratono bėgiku. Ekipos strategas Gerardas Houllieris į trenerių štabą pasikvietė tėvynainį Robertą Duverne'ą, kurio užduotis yra sugrąžinti futbolininkus į gerą fizinę formą. Bulgaras tokį sprendimą pasitiko jaukais: "Mano dar geresnė fizinė forma prilygtų mirčiai" ("Daily Mirror").