Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Everton" gynėjas Joleonas Lescottas išlieka "Man City" trenerio Marko Hugheso radare, nes "Arsenal" delsia pradėti derybas su Mančesterio ekipa dėl Kolo Toure ("The Times").

"Sunderland" klubo puolėjas Davidas Healy atsisakė už 1 milijoną svarų sterlingų pereiti į Glazgo "Rangers" ("Daily Star").

"Barcelona" vasarą už 45 milijonus svarų sterlingų iš "Arsenal" bandys įsigyti saugą Cescą Fabregasą ir puolėją Robiną van Persie ("Daily Star").

"Man City" pasiūlė 8 milijonus svarų sterlingų už "Newcastle" ekipos vartininką Shay'ų Giveną ("Daily Mail").

"Hull" strategas Philas Brownas nori už 1 milijoną svarų sterlingų įsigyti "Wigan" saugą Keviną Kilbane ("Daily Express").

"Newcastle" saugą Joey Bartoną už 5 milijonus svarų sterlingų savo komandoje nori matyti "Portsmouth" klubo vadovai ("The Sun").

"Portsmouth" treneris Tony Adamsas taip pat nori išsinuomoti "Valencia" ekipos saugą Edu ("The Sun").

"Bolton" baigia derinti nuomos sutarties detales su Sankt Peterburgo "Zenit" dėl centro gynėjo Sebastieno Puygreniero ("The Sun").

"Tottenham" strategas Harry Redknappas ruošiasi pasiūlyti 4,5 milijonus svarų sterlingų už "Lyon" puolėją Fredą ("Daily Mirror").

"Man Utd" kartu su Milano "Inter", Turino "Juventus" ir Madrido "Atletico" nori įsigyti "Grenoble" ekipos 19 metų saugą Sofiane Feghouli ("Daily Telegraph").

"Middlesbrough" įsitraukė į kovą dėl "Newcastle" puolėjo Alano Smitho, kuriuo taip pat domisi Liverpulio "Everton" ("Daily Mail").

"Man Utd" domisi "Villarreal" ekipos vartų sargu Diego Lopezu ("The Independent").

"Hull" netrukus turėtų baigti derybas su "West Ham" dėl Luiso Boa Morte. Perėjimo suma - 2 milijonai svarų sterlingų ("The Independent").