Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" prisijungė prie "Man Utd" ir "Man City", kurie domisi "Everton" ekipoje gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujančiu Jacku Rodwellu. ("Daily Mail")

Samiras Nasri gali vasarą palikti Londono "Arsenal" ir persikelti į "Barcelona", tačiau tik jei "Kanonieriai" laimės Anglijos čempionatą. ("Daily Mirror")

"Aston Villa" tikisi po sezono be perėjimo mokesčio prisivilioti "Barcelona" gynėją Gabrielį Milito. ("talkSPORT")

"Man Utd" norėtų karjerą baigiantį Edwiną van der Sarą pakeisti Maskvos CSKA vartininku Igoriu Akinfeevu. ("Footylatest")

"Chelsea" treneris Carlo Ancelotti norėtų, kad vidurio gynėjų tandemą sudarytų komandos naujokas Davidas Luizas ir Dortmundo "Borussia" atstovaujantis serbas Nevenas Subotičius. ("talkSPORT")

"Tottenham" saugas Niko Kranjčars ir "Birmingham" atstovaujantis Aleksandras Hlebas domina į Rusijos aukščiausiąją lygą prasimušusį "Krasnodar" klubą. ("Daily Mail")

"Man Utd" saugas Andersonas gali būti priverstas dėl kelio operacijos nežaisti du mėnesius. ("Guardian")

"Liverpool" naujokas Andy Carrollas gali debiutuoti ekipoje jau savaitgalio mače su "West Ham". ("Daily Mirror")

"Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tikina, kad puolėjas Andrejus Aršavinas netrukus pasieks geriausią sportinę formą po prastos pirmosios sezono pusės. ("Metro")

"Liverpool" puolėjas Dirkas Kuytas netrukus pratęs sutartį su klubu. ("Metro")

Portsmuto universiteto mokslininkai teigia, kad treneriai, kurie rungtynių metu dėvi kostiumus, o treniruotėse - sportinius rūbus, įkvepia savo futbolininkus žaisti geriau. ("Daily Telegraph")