Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man City" pasiūlė 24 milijonus svarų sterlingų už "Barcelona" ekipos atraminį saugą Yaya Toure ir žada padvigubinti atlyginimą 25 metų futbolininkui ("The Sun").

"Man Utd" puolėjas Carlosas Tevezas atskleidė savo norą rungtyniauti Madrido "Real" klube ("The Sun").

"Chelsea" atstovai pranešė treneriui Luizui Felipe Scolariui, kad per žiemos perėjimų langą pinigų naujiems pirkiniams skirta nebus ("Daily Star").

"Newcastle" taikinyje atsidūrė Glazgo "Celtic" vartininkas Arturas Borucas, kaip galima pamaina Shay'ui Givenui ("Daily Star").

"Fulham" futbolininkas Leonas Andreasenas ruošiasi palikti Londoną ir grįžti į Vokietiją. Saugas už 2 milijonus svarų sterlingų turėtų pereiti į "Hannover" ("The Sun").

"Milan" nori įsigyti "Liverpool" ekipos saugą Jermaine'ą Pennantą ("The Sun").

"Wigan" treneris Steve'as Bruce'as krašto saugą Antonio Valencia lygina su "Man Utd" saugu Cristiano Ronaldo ir žada neparduoti futbolininko per žiemos perėjimų langą (Įvairūs).

15 milinonų svarų sterlingų vertinamu Valencia aktyviai domisi "Liverpool", "Tottenham" ir Madrido "Real" (Įvairūs).

"Liverpool" nežada už 8,5 milijono svarų sterlingų į "Milan" parduoti centro gynėjo Danielio Aggerio. "Raudonieji" taip pat neketina paleisti Andrea Dossenos ("Daily Star").

"Middlesbrough" krašto saugas Gary O'Neilas norėtų vėl rungtyniauti "Portsmouth" klube ("Mirror").

"Middlesbrough" ruošia 5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą Glazgo "Celtic" ekipai už Aideną McGeady ("Daily Mail").

Edgaras Davidsas nori grįžti į "Tottenham" ("Metro").

"Arsenal" taikinyje atsidūrė Niko Kranjčaras iš "Portsmouth", Mikelis Arteta iš "Everton" ir Matthew Upsonas iš "West Ham" ("The Sun").

"Blackburn" treneris Samas Allardyce'as nori išsinuomoti Prancūzijos nacionalinės rinktinės ir "Marseille" ekipos gynėją Gaelį Givetą ("Mirror").

Krašto saugas Ryanas Giggsas nustebino "Man Utd" pareikšdamas, kad gali baigti futbolininko karjerą po šio sezono (The Sun).