Pasaulio čempionatas: 22 diena (GYVAI) © Eurofootball.lt
Labas rytas, "EuroFootball.lt" lankytojai, sulaukę dvidešimt antrosios planetos futbolo pirmenybių Pietų Afrikos Respublikoje dienos!

Linkime įsimintinų akimirkų!


20.49 Urugvajus - Gana: startinės sudėtys

Urugvajus: Fernando Muslera; Diego Lugano, Mauricio Victorino, Jorge Fucile, Maximiliano Pereira; Diego Perez, Egidio Arevalo, Alvaro Fernandez; Diego Forlan; Luis Suarez, Edison Cavani

Gana: Richard Kingson; John Pantsil, John Mensah, Isaac Vorsah, Hans Sarpei; Anthony Annan, Kevin-Prince Boateng, Samuel Inkoom, Sulley Muntari; Kwadwo Asamoah, Asamoah Gyan.

17.49 Brazilai pasaulio čempionate pralaimėjo vos du mačus, kuriuose pirmavo 1-0. 1950 metais nusileista Urugvajui, 1998 metais - Norvegijai. Ar olandai dar turi šansų?

16.30 Olandija-Brazilija: startinės sudėtys:

Olandija (4-2-3-1): Stekelenburg, Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst; Van Bommel, De Jong; Robben, Sneijder, Kuyt; Van Persie.

Brazilija (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Juan, Bastos; Gilberto Silva, Felipe Melo; Alves, Kaka, Robinho; Luis Fabiano.

13.50 Mes, atrodo, skubame džiaugtis laukdami įspūdingo Olandijos ir Brazilijos mačo, nes Bertas van Marwijkas ragina fiestos nelaukti.

Olandijos treneris sakė: "Totalinis futbolas buvo žaidžiamas labai seniai - dabar taip laimėti pasaulio čempionatą yra nepaprastai sunku.

"Sportas keičiasi, futbolas taip pat. Dar prieš pradedamas darbą sakiau, kad noriu išmokyti šią rinktinę gintis."

12.30 Primenu, kad šiandien 17 valandą Lietuvos laiku per LRT stebėkite Olandijos ir Brazilijos ketvirtfinalio mačą, o 21.30 LNK transliuos Urugvajaus ir Ganos akistatą.

12.11 Ganos rinktinei dėl traumos negalintis padėti saugas Michaelas Essienas tiki savo komandos draugų sėkme ketvirtfinalyje prieš Urugvajų.

"Kalbėjausi su Stephenu Appiah, Sulley Muntari ir kitais, dar paskambinsiu ir parašysiu žinutes jiems linkėdamas sėkmės,- teigė jis. - Žmonės netikėjo, kad galime nugalėti JAV, dabar yra tas pats. Futbolininkai kausis iš visos širdies ir gali laimėti."

11.31 Atsistatydina ir Japonijos ekipos strategas Takeshi Okada. Jis ketina trauktis iš futbolo ir užsiimti poezijos rašymu bei žemdirbyste. Kandidatai perimti Tekančios Saulės šalies komandos vairą - Marcelo Bielsa ir Jose Pekermanas.

11.28 Pasibaigus sutarčiai iš pareigų traukiasi Pietų Korėjos rinktinės treneris Huh Jung-moo. Jo vadovaujama komanda pasitraukė iš pasaulio čempionato aštuntfinalyje.

11.25 Labas rytas, futbolo mylėtojai! Šiandien prasideda pasaulio čempionato ketvirtfinaliai, o su Jumis juos stebėsiu aš, Linas Kojala.