Lietuvos ir pasaulio futbolo legendų rungtynės

Futbolo gerbėjų laukia ypatingas savaitgalis – jau šį šeštadienį Dariaus ir Girėno stadioną Kaune sudrebins FIFA ir Lietuvos legendų rungtynės, o sekmadienį laukia LFF taurės finalinė dvikova.

Šventinę nuotaiką tiek šeštadienį, tiek sekmadienį kurs ir muzikinė šou programa, kurioje dalyvaus žinomi Lietuvos atlikėjai ir grupės. Tai – Justinas Jarutis, The Roop, Dj Jovani, Remis Retro bei Jurijus Veklenko.

FIFA legendas į pergalę ves žinomas Londono „Chelsea“ kubo strategas Avramas Grantas. Ne ką mažiau garsūs bus ir komandos žaidėjai, tarp kurių – legendinis Italijos rinktinės futbolininkas Fabio Cannavaro, pasaulio čempionai Carlesas Puyolis bei Davidas Trezeguet, buvę Milano klubų vartininkai Dida ir Julio Cesaras, „Manchester United“ klubui ilgą laiką atstovavęs ir ne vieną trofėjų su komanda laimėjęs krašto gynėjas/saugas Antonio Valencia, Sakartvelo futbolo federacijos prezidentas bei UEFA Vykdomojo komiteto narys Levanas Kobiašvilis, įvairių Italijos klubų futbolininkas iš Maroko Houssine‘as Kharja, žinomas Brazilijos gynėjas Aldairas ir kiti.

Tuo tarpu Lietuvos rinktinei vadovaus trys žinomi buvę mūsų rinktinės treneriai – Benjaminas Zelkevičius, Algimantas Liubinskas ir Jose Couceiro.

Visas Lietuvos futbolo legendų sąrašas šeštadienio rungtynėms su FIFA legendomis: Paulius Grybauskas, Ernestas Šetkus, Georgas Freidgeimas, Rolandas Džiaukštas, Viačeslavas Sukristovas, Tadas Kijanskas, Andrius Skerla, Arvydas Janonis, Tomas Žvirgždauskas, Deividas Česnauskis, Stasys Danisevičius, Stasys Baranauskas, Edgaras Česnauskis, Valdas Ivanauskas, Tomas Danilevičius, Tomas Ražanauskas, Darvydas Šernas, Edgaras Jankauskas, Arminas Narbekovas, Igoris Morinas, Darius Maciulevičius, Andrius Velička, Gražvydas Mikulėnas, Rimantas Žvingilas, Ignas Dedura, Marius Stankevičius, Arūnas Klimavičius, Algis Mackevičius, Donatas Vencevičius, Robertas Poškus, Raimondas Žutautas, Aurelijus Skarbalius, Mantas Savėnas, Saulius Mikalajūnas ir Virginijus Baltušnikas.

O po šių rungtynių šeštadienį, dar viena intriga žiūrovų lauks ir sekmadienį. Tai – LFF taurės finalas, kuriame susitiks į šalies čempionato medalius nusitaikę FA „Šiauliai“ ir antrame šalies futbolo divizione žaidžiantys Vilniaus rajono „TransINVEST“.

Šventinio futbolo savaitgalio rungtynės – šeštadienį ir sekmadienį, 17.30 val.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB