"Žalgiris" pagerbs karjerą baigiantį Deividą Šemberą

Vilniaus „Žalgiris“ ragina savo sirgalius į paskutines sezono rungtynes su „Trakais“ atvykti anksčiau. Prieš jas vyks karjerą baigiančio „Žalgirio“ kapitono Deivido Šembero pagerbimo ceremonija.

Šių metų sezoną žalgiriečiai užbaigs čempioniška gaida. Trečią kartą iš eilės iškovoję „SMScredit.lt A lygos“ titulą „Žalgirio“ futbolininkai sužais paskutines sezono rungtynes su antroje vietoje likusia „Trakų“ ekipa.

Klubas ragina savo sirgalius į Lietuvos futbolo federacijos stadioną atvykti anksčiau. Čia ne tik bus dalinama sušalti neleisianti karšta arbata, bet ir bus galima įsiamžinti su visais trimis iš eilės iškovotais trofėjais.

Prieš rungtynes bus oficialiai pagerbtas „Žalgirio“ kapitonas D. Šemberas, kuris gindamas klubo garbę tris kartus iškovojo LFF taurę (1997, 2014 ir 2015 m.), du kartus tapo aukščiausios lygos čempionu (2014 ir 2015 m.), o 2014-aisiais buvo išrinktas geriausiu Lietuvoje žaidžiančiu futbolininku.

Išskirtinė dovana lauks mažųjų „Žalgirio“ sirgalių. Rungtynes moksleiviai galės stebėti nemokamai, o prie įėjimo į stadioną jiems tereikės parodyti moksleivio pažymėjimą.

Rungtynės tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir „Trakų“ LFF stadione prasidės 13 valandą.

fkzalgiris.lt