"Žalgiris" dar kartą paskolino P.Komolovą

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ saugas Pavelas Komolovas sezoną užbaigs Belchatuvo GKS klube Lenkijoje. Vilniaus ekipa legionierių iš Rusijos lenkams išnuomojo pusei metų.

„Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius birželio pabaigoje, pristatydamas komandos naujokus ir į ekipą po pertraukos sugrįžusius žaidėjus, pažymėjo, kad futbolo pasaulyje viskas keičiasi labai greitai.

„Šiandien žaidėjas yra mūsų komandoje, bet gali sulaukti skambučio ir kitą dieną jis jau bus kitame Europos gale“, - tuomet sakė vienas „Žalgirio“ vadovų.

Būtent taip susiklostė padėtis su P. Komolovu, kuris 2014-ųjų pirmąją pusę praleido Graikijoje (buvo paskolintas „Veria“ ekipai) ir tik birželio pabaigoje grįžo į Vilnių. Per Lietuvos čempionų ekipoje praleistą mėnesį saugas po keitimų pasirodė aikštėje per kontrolines rungtynes su Beer Ševos „Hapoel“ ir Nikosijos APEOL bei žaidė visą atsakomąjį Čempionų lygos atrankos mačą su Zagrebo „Dinamo“.

„Pavelas turėjo galimybę į Lenkiją išvykti dar anksčiau, bet buvo sutarta, kad jis žais Čempionų lygos rungtynes „Žalgiryje“, - šiandien sakė M. Nikoličius.

P. Komolovas į „Žalgirį“ atvyko 2010-aisiais, kai į Lietuvos sostinę persikėlė iš Sankt Peterburgo „Zenit“ dublerių komandos. Vilkėdamas žalios ir baltos spalvų aprangą saugas tapo Lietuvos čempionu, dukart laimėjo LFF taurę bei LFF Supertaurę, 2010-aisiais „Žalgirio“ aistruolių buvo išrinktas geriausiu sezono žaidėju.

25 metų futbolininkas, atstovaudamas Lietuvos čempionams, pelnė 20 įvarčių.

Lenkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujantis Belchatuvo GKS - P. Komolovui gerai pažįstamas klubas. Būtent jam „Žalgiris“ legionierių taip pat pusei metų buvo paskolinęs 2011-aisiais.

„Taip išėjo, kad vėl išvykstu. Sulaukiau pasiūlymo ir priėmiau sprendimą, kad reikia važiuoti. Reikia tobulėti kaip futbolininkui, žaisti aukštesniame lygyje, o Lenkijos čempionatas yra būtent toks, - sakė P. Komolovas. - Esu tikras, kad „Žalgirio“ aistruoliai mane supras. Noriu padėkoti už palaikymą ir palinkėti visiems sėkmės. „Žalgiris“ eina teisinga kryptimi, tobulėja, esu tikras, kad po metų Čempionų lygoje komanda pasirodys geriau.“

Vilnių antraisiais savo namais vadinantis saugas teigia, kad atitinkamai susiklosčius aplinkybėms mielai vėl užsivilktų žalios ir baltos spalvų aprangą.

„Vilniaus „Žalgiris“ yra mano antri namai, čia yra puikūs aistruoliai. Niekada nepasakysiu, kad atsisakyčiau grįžti į „Žalgirį“, - sakė legionierius.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...