Žalgiriečiai susirinko į pirmąją treniruotę (VIDEO)

Pasibaigus šventėms prasidėjo ne tik nauji metai, bet ir nauji darbai. Sausio 5-ąją Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjai ir treneriai rinkosi į pirmąją šiais metais treniruotę.

Universalaus maniežo „Sportima“ dangą „Žalgirio“ vyrai mynė prižiūrimi naujo komandos trenerio.

„Labai malonu, žaidėjai pasiilgę futbolo, nori žaisti, nori treniruotis ir dirbti, nuotaikos pačios geriausios. Žinojau, kur einu ir ko galima tikėtis, todėl toks žaidėjų ryžtas tik dar labiau sustiprino šį mano įspūdį.

Tikslai yra dideli, todėl reikia būti vieningiems, sunkiai dirbti ir būti viena komanda“, - teigė vyriausiasis komandos treneris Valdas Dambrauskas.

Treneris paminėjo, kad iš komandos narių reikalaus ypač didelės koncentracijos darbui.

„Jeigu mes jau dabar galvosime, kas bus sezono pabaigoje, tai praleisime tas detales, kurios dabar yra pačios svarbiausios ir kurias šiuo metu turime atlikti. To ir reikalausiu iš visų“, - tvirtai užbaigė treneris.

Kol kas prie komandos dar nėra prisijungę keli žaidėjai, tarp kurių yra Andro Švrljuga, Deividas Šemberas, Seržas Nyiuadzi, Jakubas Wilkas, Adi Rocha ir Semiras Kerla. 

Tačiau yra ir džiugi naujiena: po sunkios traumos jau atsigavo ir kartu su komanda treniruojasi Artakas Jedigaryanas. 

Jis komandai negalėjo padėti dar nuo praeitų metų birželio mėnesio. Su komanda kol kas treniruojasi ir Artūras Žulpa, kiek vėliau išvyksiantis į Kazachstano „Aktobe“ klubą.

Šiuo metu klubo peržiūroje dalyvauja baltarusių saugas Jurijus Kendyšas, praėjusiame sezone atstovavęs „Trakų“ komandai. 

Šia treniruote žalgiriečiai pradeda pasiruošimą artėjančiam A lygos sezonui bei UEFA Čempionų lygos atrankos varžyboms.

zalgiris-vilnius.lt