Žaidimo FIFA 20 pagrindinis veidas – E. Hazardas

"EA Sports" penktadienį oficialiai pristatė, kas bus pagrindinis FIFA 20 žaidimo veidas.

Ant pagrindinio viršelio puikuojasi Edenas Hazardas, kuriam tai yra jau antras kartas. Šis bus kitoks, nes dabar belgas įsiamžino su Madrido "Real" klubo marškinėliais.

Antroje versijoje, kuri yra pavadinti "Champions Edition", yra įamžintas UEFA Čempionų lygos nugalėtojas Virgilas van Dijkas.

"EA Sports" taip pat pridūrė, kad artimiausiu metu pasirodys ir trečia viršelio versija. FIFA žaidimo kūrėjai išlaikė intriga ir neatskleidė, kas bus "Ultimate Edition" versijos veidas.

FIFA 20 prekyboje pasirodys rugsėjo 27 dieną.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/FIFA20?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FIFA20</a> cover art has been revealed  <a href="https://t.co/VcOILrDmKR">pic.twitter.com/VcOILrDmKR</a></p>&mdash; PlayStationAU (@PlayStationAU) <a href="https://twitter.com/PlayStationAU/status/1154738136850849794?ref_src=twsrc%5Etfw">July 26, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Our man <a href="https://twitter.com/VirgilvDijk?ref_src=twsrc%5Etfw">@VirgilvDijk</a> is the cover star on the Champions Edition of <a href="https://twitter.com/EASPORTSFIFA?ref_src=twsrc%5Etfw">@EASPORTSFIFA</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FIFA20?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FIFA20</a>  <a href="https://t.co/ByQNTjHqUk">pic.twitter.com/ByQNTjHqUk</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/1154753240128528385?ref_src=twsrc%5Etfw">July 26, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...