Z. Zidane'as po antausio Karaliaus taurėje: "Gynyboje įvyko nesusipratimas"

Karaliaus taurės turnyras ir toliau lieka užburtas Madrido "Real" strategui Zinedine'ui Zidane'ui.

Ketvirtadienį vakare "baltieji" savo žiūrovų akivaizdoje praleido net keturis įvarčius ir užleido vietą pusfinalyje San Sebastiano "Real Sociedad" komandai.

Z. Zidane'as prieš rungtynes atliko nemažai pokyčių startinėje sudėtyje – vien gynybos grandyje buvo atlikti keturi keitimai.

Paklaustas, ar nesigaili dėl tam tikrų sprendimų startinėje sudėtyje, strategas atkirto: "Nemanau, kad sudėtis buvo bloga. Pasirinkau žaidėjus, kurie, mano įsitikinimu, galėjo pasirodyti gerai."

"Varžovai žaidė puikiai ir baudė mus už kiekvieną klaidą. Mes nekaltiname vienas kito – laimime ir pralaimime kaip komanda", – tęsė Z. Zidane'as.

Madrido ekipai tai buvo tik trečioji nesėkmė šiame sezone. Visgi didžiausias netikėtumas buvo tai, kad "Real" praleido net keturis įvarčius, kai šalies pirmenybėse demonstruoja geriausius gynybinius rezultatus klubo istorijoje.

"Jau ilgą laiką išvis nepraleidome įvarčio, o čia krito keturi. Reiškia, kad kažkas nutiko. Tik gynyba dėl to nėra kalta, visa komanda yra atsakinga už tokį rezultatą". – teigė strategas.

Paklaustas, ar tokia nesėkmė gali šiek tiek paveikti komandos rezultatus Ispanijoje pirmenybėse, Z. Zidane'as atsakė: "Tai tiesiog futbolas. Pralaimėjome rungtynes ir tai yra viskas. Dabar turime galvoti apie "La Liga".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...