Z. Zidane'as: "Pasitikėsiu tiek Keyloru, tiek Courtois"

Į Madrido "Real" grįžęs Zinedine'as Zidane'as apdovanojo prie jo skambių pergalių prisidėjusius žaidėjus – Keyloras Navasas, Marcelo ir Isco vėl žaidė startinėje sudėtyje.

Į klubą atvykus Thibaut Courtois, K. Navasas tapo antruoju pasirinkimu vartininko pozicijoje. Julenas Lopetegui dar stengdavosi rotuoti abu vartininkus, tačiau po Santiago Solari atvykimo K. Navasas šanso sulaukė tik Karaliaus taurėje.

Visgi šeštadienį kostarikietis žaidė "La Liga" rungtynėse prieš Vigo "Celta" ir padėjo savo komandai nuskinti pergalę išlaikydamas vartus "sausus".

"Thibaut ir Reguilonas atliko gerą darbą prie ankstesnio trenerio, tačiau Keyloras, Marcelo ir Isco taip pat yra puikūs žaidėjai. Aš turiu pasitikėti šiais žaidėjais, kaip ir visais kitais", – teigė Z. Zidane'as.

"Šiandien žaidė Keyloras, kitą kartą žais Thibaut. Madridui yra reikalingi trys ar net keturi aukštos klasės vartininkai. Treneris visada turės problemą rinkdamasis šioje pozicijoje. Aš iki sezono pabaigos ketinu pasitikėti abiem vartininkais, o vėliau pažiūrėsime, kokia bus situacija", – tęsė strategas.

Paklaustas apie vasarą įvyksiančius pokyčius, Z. Zidane'as atsakė: "Jų tikrai bus, tačiau daugiau pasakyti negaliu. Tai nereiškia, kad priimsime sprendimus per likusias dešimt rungtynių. Neparduosime žaidėjo vien dėl to, kad jis nežaidė gerai sezono pabaigoje."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...