Z. Zidane'as: "Nežinau, ar tai bus paskutinės Bale'o rungtynės"

Zinedine'as Zidane'as po dviejų savaičių pertraukos nusprendė sugrąžinti Garethą Bale'ą į komandos sudėtį. Simboliška, kad būtent šiandien baigiasi skaudžiomis nesėkmėmis paženklintas Madrido "Real" sezonas, kuris šioje komandoje paskutinis veikiausiai buvo ir Velso rinktinės puolėjui.

Madrido "Real" ekipos "Santiago Bernabeu" stadione šiandien laukia rungtynės su "Real Betis". Z. Zidane'as patvirtino, kad G. Bale'as bus sudėtyje, tačiau to paties negalėjo pasakyti apie artėjantį sezoną

"Rytoj jis bus su mumis, tai yra viskas ką galiu pasakyti", – spaudos konferencijoje teigė strategas. – Prasidėjus rungtynėms pamatysite, kas bus aikštėje".

"Nežinau, ar tai yra paskutinės Garetho rungtynės šiame klube. Mūsų laukia paskutinis sezono mačas, o vasarą permainos yra neišvengiamos. Visgi aš dar tikrai nežinau, ar tai yra jo paskutinis kartas čia", – pridūrė Z. Zidane'as.

Kartu su G. Bale'u paskutines rungtynes šiame klube greičiausiai žais ir Keyloras Navasas. Taip pat išvykti po sezono turėtų Marcosas Llorente, Dani Ceballosas ir Sergio Reguilonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...