Z. Zidane'as: Neueris - puikus žaidėjas, tačiau Ronaldo "Balon d'Or" nusipelnė

Prancūzijos futbolo legenda Zinedine‘as Zidane‘as sako, kad Manuelis Neueris nebūtų prastas pasirinkimas Auksinio kamuolio apdovanojimui, tačiau Madrido „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo yra jo vertas labiau.

Vokietis pateko į galutinį trijų pretendentų sąrašą, kai 2013-14-ųjų metų sezone su Miuncheno „Bayern“ triumfavo „Bundesliga“ pirmenybėse, o pasaulio čempionate Brazilijoje atvedė savo šalies nacionalinę komandą iki taurės.

Vis dėlto, Zidane‘as teigia, jog Ronaldo pajėgumo tiesiog negalima nepaisyti.

„Suprantu, kad vokiečiai mano, jog „Balon d‘Or“ turėjo gauti Manuelis Neueris“, – Die Welt pasakojo prancūzas. „Diskusijos, ar Neueris yra geriausias pasirinkimas, virė ne tik Vokietijoje. Žmonės daug apie tai kalbėjo ir Prancūzijoje bei Ispanijoje.“

„Jis jo nusipelnytų, nes yra fantastiškas futbolininkas, kuris savo galimybėmis valdyti kamuolį pakėlė vartininko žaidimą į kitą lygį. Tačiau, tuo pačiu metu, Ronaldo yra žaidėjas iš kitos planetos!“

„Iš tiesų, neteisinga, kad Neueriui dėl prizo teko rungtis su Ronaldo.“

Pats Zidane‘as, dabar treniruojantis „Real“ dublerius, Auksinio kamuolio apdovanojimą gavo 1998-aisiais, kai taip pat, kaip ir Neueris, triumfavo pasaulio čempionate.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...