Z. Zidane'as: "Kitą sezoną neliks jokių abejonių dėl pagrindinio vartininko"

Madrido "Real" ekipos treneris Zinedine'as Zidane'as teigia, kad kitą sezoną tokios situacijos su vartininkais, kokia buvo šiemiet, daugiau nebus.

Praėjusį sezoną išvykus Zinedine'ui Zidane'ui, Florentino Perezas į klubą pasikvietė Thibaut Courtois. Šis netrukus nukonkuravo Keylorą Navasą, kuris tapo belgo dubleriu.

Sugrįžus Z. Zidane'ui, K. Navasas vėl stojo į vartus, taip pat savo šanso sulaukė ir trečiasis komandos vartininkas Luca Zidane'as. Thibaut Courtois šiuo metu gydosi traumą, tačiau strategas dar anksčiau užsiminė, kad visi sulauks savo šanso.

Sprendžiant iš Z. Zidane'o žodžių spaudos konferencijoje, "Real" ekipa kitą vasarą atsisveikins su T. Courtois arba K. Navasu.

"Aš kalbuosi su klubu ir jau pasakiau, kokių noriu pakeitimų. Mes jau pradėjome daryti tam tikrus darbus. Sezono pabaigoje viskas bus pranešta viešai. Akivaizdu, kad kitą sezoną bus atlikta keitimų, tačiau dabar nėra laikas apie tai kalbėti. Turime gerbti žaidėjus, kurie šiuo metu yra su mumis", – sakė Z. Zidane'as.

Tada strategas užsiminė apie vartininkų situaciją: "Pažiūrėsime, kaip jiems bus suskirstytos minutės kitą sezoną. Aš noriu, kad dėl vartininko pozicijos būtų aišku ir nereikėtų kurti bereikalingų diskusijų. Žinau, kad spauda gali įvardinti tuos žaidėjus, kurių aš nenoriu, tačiau tiesa yra tokia, kad visi jie man patinka", – tęsė Z. Zidane'as.

Paklaustas apie Raphaelio Varane norą palikti klubą, strategas atsakė nieko apie nežinantis: "Jis man nesakė nieko. Jeigu jis pavargo nuo kažko, tai yra suprantama. Visgi aš neįsivaizduoju "Real" be Varane. Jis vis dar yra jaunas ir komandoje žaidžia jau aštuntus metus."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...