Z. Zidane'as: "Guardiola yra geriausias treneris pasaulyje"

"Tai nebus dvikova tarp Zidane'o ir Guardiolos, tai bus rungtynės, kuriose kausis Madrido "Real" prieš "Manchester City", – į žurnalistų provokacijas nesileido Zinedine'as Zidane'as.

Jau trečiadienį UEFA Čempionų lygoje įvyks bene įdomiausias aštuntfinalis, kuriame "Real" grumsis su "Man City". Tai bus pirmoji Z. Zidane'o ir P. Guardiolos dvikova vyr. trenerio pozicijose.

"Žinome, su kokiu priešininku susitinkame. "Man City" yra labai gera komanda, todėl mums reikės parodyti geriausią žaidimą. Mes visiškai nesikoncentruojama į paskutinių rungtynių rezultatus, nes prieš tai mūsų žaidime buvo daug gerų dalykų", – teigė dvikovą be E. Hazardo pasitinkantis prancūzas.

Linksmai spaudos konferencijoje nusiteikęs Z. Zidane'as atskleidė, kad prieš tapdamas treneriu stažavosi pas P. Guardiolą.

"Visada sakiau, kad jis yra geriausias pasaulyje. Jis tai įrodė visur, kur dirbo – tiek "Barcoje", tiek "Bayern", tiek dabar "Man City". Yra daug puikių trenerių šiame pasaulyje, bet man asmeniškai jis yra numeris vienas.

Anksčiau su juo kalbėjau daug ir sulaukiau ne vieno patarimo. Aš puikiai juos prisimenu, tačiau tikrai čia jų neatskleisiu. Bet tai tikrai buvo puiki patirtis", – pagyrų katalonui negailėjo specialistas.

Kalbėdamas apie patį "Man City" žaidimą, Z. Zidane'as atsakė: "Ne paslaptis, kad "City" mėgsta turėti ir ilgai žaisti su kamuoliu. Mes žinome jų stiprybes ir būsime tam pasiruošę. Tiesa, mums svarbiausia yra tai, kaip atrodysime patys."