Z. Zidane'as: ginsiu K. Benzema iki mirties

Zinedine'as Zidane'as dar kartą parodė, kokius šiltus santykius palaiko su sirgalių kritikuojamu Karimu Benzema.

29-erių metų futbolininkas yra nuolatos kritikuojamas Madrido "Real" sirgalių, nes ne tik, kad muša mažai įvarčių, bet ir nerealizuoja šimtaprocentinių progų.

Z. Zidane'as pareiškė, kad K. Benzema šiai komandai duoda daugiau nei įvarčiai, nors ir jo kaip įžaidėjo sugebėjimai taip pat atrodo abejotini - šį sezoną už jį prasčiau perdavimus atlieka tik vartininkai.

Vis dėlto strategas yra pasirengęs savo ekipos puolėją ginti iki pat savo mirties.

"Nesutinku su kritika, kurią jis gauna. Aš nesureikšminu fakto, kad jis pelno mažai įvarčių. Kaip jau ir esu sakęs, jis yra žaidėjas, kuris niekada nepelnys 50 ar 60 įvarčių per sezoną, bet jis aikštėje duoda kur kas daugiau".

"Mano nuomone, jis yra vienas geriausių futbolininkų, kuris yra reikalingas geram komandiniam žaidimui puolime. Ginsiu savo žaidėjus nepriklausomai nuo to, kaip jiems seksis. Karimas yra ne išimtis ir ginsiu jį iki pat mirties", - pridūrė Z. Zidane'as.

K. Benzema sąskaitoje šį sezoną - penki tikslūs smūgiai, kai tuo metu už jį trigubai mažiau laiko aikštėje praleidžiantis Borja Mayoralis yra pelnęs tik vienu įvarčiu mažiau.