Z. Zidane'as: "Džiugu dėl žaidėjų atsidavimo, gaila dėl rezultato"

Zinedine'as Zidane'as po dramatiškų lygiųjų Valensijoje pasidžiaugė komandos atsidavimu, tačiau liko kiek nusivylęs dėl neišnaudoto šanso.

Madrido "Real" sekmadienį vakare tik paskutinę rungtynių akimirką išplėšė lygiąsias prieš "Valencia". Pergalės atveju "baltųjų" ekipa būtų įgijusi dviejų taškų persvarą prieš "Barceloną", su kuria stos į kovą jau šį trečiadienį.

"Džiugu dėl įvarčio paskutinę akimirką. Mums reikėjo įdėti daug pastangų, kad jį pasiektume", – po rungtynių sakė Z. ZIdane'as.

"Šis įvartis geriausiai apibūdina klubą – nepasiduodame iki paskutinio švilpuko. Žaidėjai tikėjo, kad gali iškovoti bent tašką ir galiausiai tai padarė.

Po viso darbo, kurį įdėjome šiose rungtynės,įvartis rungtynių pabaigoje buvo viso to nuopelnas. Manau, kad šiandien buvome verti ne tik lygiųjų, tačiau futbolas yra toks ir negali tuo skųstis.

Taškas yra tik mažas atlygis, tačiau nepralaimėti taip pat buvo svarbu. Gaila tik tai, kad per pirmąjį kėlinį, kuriame žaidėme puikiai, taip ir nepasižymėjome", – pridūrė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...