Z. Zidane'as apie besitęsiančią traumų krizę: "Tai nekontroliuojama"

Madrido "Real" komanda sekmadienį vakare pataisė nuotaiką įveikdama "Sevillą", tačiau tų pačių rungtynių metų traumą patyrė Ferlandas Mendy.

Prancūzas žaidė startinėje sudėtyje tiek prieš PSG, tiek prieš "Sevilla", tačiau jau pastarųjų rungtynių metų pajuto šlaunies raumens skausmus. "Real" patvirtino, kad kurį laiką turės verstis be krašto gynėjo.

F. Mendy startinėje sudėtyje pakeitė Marcelo, kuris praėjusią savaitę taip pat patyrė traumą. Gera žinia yra tai, kad tiek Marcelo, tiek Luka Modričius jau pradėjo treniruotis su komanda, tačiau nėra aišku, ar jie jau yra pasiruošę rytoj įvyksiančioms rungtynėms.

Madrido "Real" komandoje nuo vasaros traumas patyrė jau 12 pagrindinės komandos žaidėjų. Spaudos konferencijoje šia tema paklaustas Zinedine'as Zidane'as atsakė, jog tokie dalykai yra paprasčiausiai nekontroliuojami.

"Nesu susirūpinęs, bet mane taip pat trikdo šios traumos. Aš nenoriu matyti traumuotų žaidėjų, tačiau tokia yra futbolo dalis. Tai tiesiog yra nekontroliuojama.

Turime susitaikyti su situacija. Tikimės, kad Ferlando trauma nėra rimta", – pasakojo Z. Zidane'as.

Šią vasarą Madrido "Real" trenerių štabe įvyko pokyčiai – iki tol klube gerbtą fizinio pasiruošimo trenerį Antonio Pintusą pakeitė prancūzas Gregory Dupont, su kurio atvykimu dabar ir yra siejamos visos traumos.

"Aš tikiu savo medicininiu štabu ir žinau, jog jie yra savo srities profesionalai. Kiekvienas gali turėti savo nuomonę, tačiau mes turime gerbti šiuos žmonės, jie yra daug ką įrodę savo profesijoje.

Tai, kad žaidėjai patiria traumas, nėra jų kaltė. Į tai įeina daug veiksnių", – pridūrė Z. Zidane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...