"Wolves" ir "Everton" sulaukė pastiprinimo

Sezonui besiruošiantys Anglijos "Premier" lygos klubai dėlioja paskutinius taškus komandų sudėtyse.

Net apie dviejų naujokų atvykimą pranešė "Wolves" klubas, kuris iš "Braga" įsigijo du jaunus portugalus – Pedro Neto and Bruno Jordao.

Abu portugalai užaugo "Braga" sistemoje, tačiau paskutinius du metus nuomos sutartimi buvo išsiųsti į Romą, "Lazio" klubą. 19-metis P. Neto rungtyniauja krašto puolėjo puolėjo pozicijoje, o už jį metais vyresnis B. Jardoa – vidurio aikštėje.

Su abiem futbolininkais pasirašytos sutartys iki 2024 metų.

Pastiprinimo taip pat sulaukė Liverpulio "Everton" klubas, kuris už 25 mln. eurų iš "Mainz" įsigijo atraminį saugą Jeaną-Philippe Gbaminą.

Jis pakeis į Paryžiaus "Saint-Germain" gretas išvykusį Idrissa Gueye. Su 23-ejų metų Dramblio Kaulo Kranto rinktinės futbolininku "irisai" taip pat sudarė penkerių metų sutartį.

Jis "Mainz" gretose rungtyniavo pastaruosius trejus metus. Anksčiau afrikietis taip pat gynė "Lens" komandos garbę.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> | Summer signing number !<br><br>Jean-Philippe Gbamin has joined <a href="https://twitter.com/hashtag/EFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EFC</a> on a five-year deal from <a href="https://twitter.com/1FSVMainz05?ref_src=twsrc%5Etfw">@1fsvmainz05</a> for an undisclosed fee. <br><br>Welcome, JP! </p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/1157359470957223937?ref_src=twsrc%5Etfw">August 2, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...