"Wolves" dar kartą namuose nugalėjo "Man Utd" ekipą, "Fulham" paliks pirmenybes

Anglijos "Premier" lygoje antradienį sužaistos dvejos 32-ojo turo rungtynės.

"Wolves" dar kartą įrodė, kad gali kovoti su bet kuria TOP 6 komanda. "Vilkai" savo aikštėje rezultatu 2:1 patiesė "Manchester United" futbolininkus.

Svečiams iš Mančesterio susitikimas prasidėjo puikiai – jau 13-ąją minutę Scottas McTominay'us puikiu smūgiu iš maždaug 20 metrų išvedė "Man Utd" į priekį.

Visgi "Wolves" greitai reagavo į situaciją ir 25-ąją minutę rezultatas vėl tapo lygus – įvartį pasiekė Diogo Jota.

Antrajame kėlinyje nė viena komanda neturėjo ryškaus pranašumo, tačiau situaciją kardinaliai pakeitė Ashley Youngo raudona kortelė. "Man Utd" liko žaisti dešimtyje ir "Wolves" įgijo pranašumą.

Šiuo pranašumu buvo pasinaudota 77-ąją minutę – po perdavimo į baudos aikštelę į savus vartus įsimušė Chrisas Smallingas. Per likusį laiką "Man Utd" nuveikti kažko rimtesnio nebesugebėjo ir "Wolves" džiaugėsi pergale.

"Man Utd" po šio turo gali nuo ketvirtos pozicijos atitrūkti iki keturių taškų. "Wolves" pergalės atveju išlieka septintoje pozicijoje.

Kitose rungtynėse triuškinančią pergalę prieš Londono "Fulham" pasiekė "Wolves" kaimynė "Watford" komanda. Po šio pralaimėjimo "Fulham" prarado bet kokius šansus išlikti lygoje.

Rezultatai:

"Wolves" 2 - 1 "Man Utd"
13' [0 - 1] S. McTominay
25' [1 - 1] D. Jota
77' [2 - 1] C. Smalling (į savus vartus)
57' A. Young ("Man Utd") pašalintas iš aikštės

"Watford" 4 - 1 "Fulham"
23' [1 - 0] A. Doucoure
33' [1 - 1] R. Babel
63' [2 - 1] W. Hughes
69' [3 - 1] T. Deeney
75' [4 - 1] Kiko

Turnyrinė lentelė: