W. Rooney: "Liverpool" nusipelnė "Premier" lygos trofėjaus" © JumpStory nuotr.

Futbolo pasaulis šiuo metu yra visiškoje nežinomybėje, kadangi visą Europą paralyžiavo koronavirusas.

Anglijos "Premier" lyga į stadionus planuoja sugrįžti balandžio 30 dieną, tačiau tikėtina, kad iki to laiko situacija šalyje nepagerės.

Tai reikštų, kad pirmojo savo "Premier" lygos trofėjaus "Liverpool" ekipai tektų dar šiek tiek palaukti. Vis tik "Manchester United" legenda Wayne'as Rooney pripažino, kad Liverpulio ekipa šį sezoną atrodė fantastiškai ir nusipelnė šio trofėjaus.

"Liverpool" iškovos "Premier" lygos trofėjų. Šį sezoną jie buvo tiesiog fantastiški ir įdėjo labai daug darbo. "Liverpool" nusipelnė "Premier" lygos trofėjaus", - savo skiltyje portale "The Times" rašė "Derby County" futbolininkas.

"Ar įsivaizduojate, kaip turėtų jaustis klubas ir jo fanai, jei iš jų būtų atimtas trofėjus, kurio jie laukė 30 metų. Turėtų būti priimtas teisingiausias sprendimas.

Tai aktualu ir dėl išlikimo ar vietos Europos turnyruose kovojančioms komandoms. Manau, kad jei sezonas būtų tiesiog anuliuotas, tuomet kiltų daug teisinių ginčų. Teisingiausia būtų tiesiog užbaigti sezoną, net jei tektų koreguoti kito sezono planus.

Nenustebčiau, jei šio sezono pabaiga nusitęstų iki metų galo. Futbolas, kaip ir kitos industrijos, šiuo metu yra nežinioje, tačiau privalome vadovautis specialistų nurodymais", - pridėjo W. Rooney.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...