V.Liubšys: "Trakų" pliusai - greitis ir žaidimas kraštais, "Kruojos" - standartinės situacijos

Nesėkme uostamiestyje naująjį „SMScredit.lt A lygos“ sezoną pradėję senosios sostinės riteriai grįžta į sostinę. Čia jie priims taip pat pralaimėjimu startavusią Pakruojo „Kruojos“ komandą. Pastaroji pirmajame ture 1:3 buvo priversta pripažinti Marijampolės „Sūduvos“ pranašumą.

Skirtingai nei prieš savaitę, „Kruoja“ šįsyk turės du naujus futbolininkus – gynėją Crisaną Alexandru iš Rumunijos bei Diarra Boubakary iš Malio. Tvirtai sudėtas gynėjas iš Rumunijos išsiskiria kietu žaidimu žaidimu bei sėkmingu žaidimu galva.

„Trakų“ susipažinimas su „Kruoja“ praėjusių metų pirmojo rato pabaigoje buvo siaubingas. Namie žaidę senosios sostinės riteriai patyrė pralaimėjimą 1:4. Vėliau išvykoje iškovota pergalė 1:0 bei dukart sužaista lygiosiomis.
 
Tos paskutinės lygiosios 2:2 buvo pačios skaudžiausios per visą 2014 metų sezoną, nes įvartis praleistas buvo jau tiksint pridėtam teisėjo laikui. Tas įvartis iki minimumo sumažino „Trakų“ galimybę pasipuošti bronzos medaliais. Dar skaudžiau, kad tas įvartis buvo įsimuštas į savo vartus.
 
Virginijus Liubšys: Turėtų būti labai įdomios rungtynės, nes abi komandos pirmajame ture galėjo sužaisti ir kitaip. „Trakai“ labai gerai žaidė pirmajame kėlinyje, o „Kruoja“ pralaimėjo visiškai lygiose rungtynėse. „Trakus“ pražudė neišnaudos fantastiškos progos, nerealizuotas 11 metrų baudinys ir praleistas antrasis įvartis, o „Kruoją“ – dvi standartinės situacijos. „Kruojos“ – „Sūduvos“ rungtynėse pirmasis kėlinys buvo labai atsargus ir, esant rezultatui 0:0, pakruojiečiai turėjo labai gerą progą. Tačiau ta proga nepasinaudojo, skirtingai nei Tomas Radzinevičius, kuris nulėmė rungtynių baigtį. Šiose rungtynėse „Trakų“ pliusai – greitis ir žaidimas kraštais; „Kruojos“ – standartinės situacijos.

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...