Vilniuje – du „hat-trickai“ ir užtikrinta „TurboTransfers“ pergalė

Lietuvos Optibet Futsal A lygoje šeštadienio popietę buvo sužaistas dar vienas dvyliktojo turo mačas. Vilniaus „TurboTransfers“ namuose priėmė Panevėžio „Sportidus“ klubą ir jį nugalėjo rezultatu 9:2.

Svečiai iš Panevėžio pirmieji šiame mače įsiveržė į priekį, tačiau tai padarė tik įpusėjus kėliniui, kuomet pasižymėjo Aurimas Šulčius.

Visgi „Sportidus“ pirmavo labai trumpai. Jau kitą minutę Gajus Kulbis rezultatą išlygino, o po penkių minučių pelnė antrąjį įvartį ir „TurboTransfers“ tapo pirmaujančia ekipa.

Negana to, po minutės pasižymėjo ir „TurboTransfers“ lyderis Aivaras Meškinis, tad į pertrauką „TurboTransfers“ išėjo turėdami dvejų įvarčių persvarą.

Antrajame kėlinyje jau taip ilgai pirmojo įvarčio laukti nereikėjo. Vos prasidėjus kėliniui A. Meškinis pelnė antrą įvartį, o po kelių minučių įsirašė „hat-tricką“.

Įgyta „TurboTransfers“ persvara bėgant laikui tik didėjo. Nors 28 minutę komandos apsikeitė įvarčiais, bet po to kamuoliai skriejo tik į „Sportidus“ vartus.

32 minutę Gajus Kulbis taip pat įsirašė „hat-tricką“, o po penkių minučių persvarą iki šešių įvarčių padidino Vaidas Garšvinskas.

Likus porai minučių iki mačo pabaigos kamuolį į savus vartus dar įsimušė „Sportidus“ narys Gytis Žilinskas, o „TurboTransfers“ galėjo džiaugtis užtikrinta pergale.

Rezultatas:

„TurboTransfers“ 9 : 2 „Sportidus“

12’ [0 : 1] Aurimas Šulčius
13’ [1 : 1] Gajus Kulbis
18’ [2 : 1] Gajus Kulbis
19’ [3 : 1] Aivaras Meškinis
21’ [4 : 1] Aivaras Meškinis
23’ [5 : 1] Aivaras Meškinis
28’ [6 : 1] Justas Gulbinas
28’ [6 : 2] Donatas Paulauskas
32’ [7 : 2] Gajus Kulbis
37’ [8 : 2] Vaidas Garšvinskas
38’ [9 : 2] Gytis Žilinskas (į savus vartus)
 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...