Vėl per žingsnį nuo istorinio pasiekimo likęs V. Čeburinas: "Šiemet skauda labiau"

Marijampolės "Sūduvos" komanda ketvirtadienį vakare įsitikino, kad meluoja ir trečias kartas.

Lietuvos čempionai Vengrijoje kovėsi dėl patekimo į UEFA Europos lygos grupių etapą. Pirmoje dvikovoje nulinėmis lygiosiomis su "Ferencvaros" ekipa sužaidusi "Sūduva" atsakomoje dvikovoje patyrė nesėkmę 2:4 ir trečią kartą iš eilės atranką paliko paskutiniajame etape.

Su pralaimėjimu Vengrijoje buvo sunku susitaikyti ir "Sūduvos" vairininkui Vladimirui Čeburinui.

"Mums tai buvo labai dramatiškos rungtynės. Iš pradžių pirmavome, vėliau išlyginome rezultatą, bet futbole ne visada baigiasi taip, kaip norėtųsi. Tas įvartis į rūbinę buvo labai sunkus psichologiškai. Rungtynės – neblogos, tačiau nesėkmingos", – 15min citavo strategą.

"Varžovai ir pirmaudami turėjo savo šansų, bet mus gelbėjo vartininkas. Manau, kad žiūrovai turėjo likti patenkinti reginiu. Turėjome gerą šansą patekti į grupių etapą, ta suprantome, tačiau varžovai vis dėlto buvo stipresni", – tęsė M. Čeburinas.

2017-ais metais "Sūduva" dėl patekimo į grupių etapą varžėsi su Razgrado "Ludogorec", praėjusiais – su Glazgo "Celtic". Kaip teigė M. Čeburinas, šis pralaimėjimas prieš vengrus kol kas yra skaudžiausias.

"Jei nuoširdžiai, šiemet skauda labiau. Mes jautėme, kad tai gali būti tas laikas, tie metai. Visgi kažkur nepadarėme kažko iki galo", – pridūrė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...