V.Čeburinas dėkojo sirgaliams, V.Ivičius liejo apmaudą

Po įspūdingos pergalės Europos lygos atrankos mače prieš Tel Avivo "Maccabi" futbolininkius Marijampolės "Sūduvos" treneris Vladimiras Čeburinas švytėjo iš džiaugsmo.

"Buvo didelė įtampa, tačiau to tikėjomės. Žinojome, kad "Maccabi" mus spaus. Labai sunkios rungtynės. Reikia atiduoti duoklę žaidėjams, kurie atlaikė spaudimą ir žaidė kokybiškai bei įmušė.

Mūsų varžovai rungtynes pradėjo taip, kaip tikėjomės – dideliu spaudimu ir masinėmis atakomis. Tačiau mūsų ginklas ir yra aštrios greitos atakos.

Reikia padėkoti sirgaliams, kurie mus įspūdingai palaikė. Didelis ačiū. Visiems ačiū, kas palaikė ir tikėjo. Mes ir toliau kuriame savo istoriją. Bandysime žygiuoti kuo toliau ir papildyti Lietuvos futbolo istoriją", - trenerio žodžius cituoja lrytas.lt portalo žurnalistas Martynas Suslavičius.

Tuo tarpu "Maccabi" strategas Vladimiras Ivičius liejo apmaudą: "Noriu pasveikinti į kitą etapą patekusią „Sūduvą“, bet negaliu pasakyti, kad ten pateko geresnė komanda. Aš didžiuojuosi savo vaikinais, jų žaidimu. Per dvejas rungtynes jie įmušė keturis įvarčius, mes – du, tad gal jie ir nusipelnė žengti toliau. Tačiau šios rungtynės – nenormalu. Man taip nėra nutikę."

M.Suslavičius, lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...